Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Special-udgave af Nokia 8800 under hammeren

Special-udgave af Nokia 8800 under hammeren

Lige nu foregår der en auktion på eBay, hvor man kan byde på en special-udgave af Nokia 8800 og samtidig støtte et fond, som opfylder dødelig syge børns højeste ønsker.

Er du i gavehumør – både når det gælder dig selv og andre kan du lige nå at byde på en af de 10 specialudgaver af Nokia 8800, som er under hammeren på eBay.com.

Det er i samarbejde med Walpole, som er en interesseorganisation for britiske luksusselskaber så som Harrods og Dunhill, som samarbejder om auktionen. Nokia donerer de 10 Nokia 8800-modeller, som alle er specialdesignede med et mønster inspireret af 10 af Walpoles medlemmer.

Alle pengene for de solgte mobiltelefoner går til make a wish-fondet, som opfylder dødeligt syge børns største ønsker. Og hvem vil ikke have en god følelse i maven ved at støtte et formål som det?

Så hvis du har pengepungen i orden og kunne tænke dig en af de unikke Nokia-modeller, skulle du tage at smutte ind på auktionen. Men du skal være hurtig. For den slutter allerede i dag, den 12. december omkring klokken 11.30.

Her på Mobilsiden.dk håber vi, at Nokia-telefonerne bliver solgt rigtig dyrt. På den måde vil flest muligt dødeligt syge børn kunne få opfyldt deres højeste ønske.

Kilde: Amobil.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies