Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Specialudgaven af OnePlus 7 Pro blev revet væk

Specialudgaven af OnePlus 7 Pro blev revet væk

Der var langt flere interesserede end der var eksemplarer af OnePlus 7 Pro Collectors Edition, da forudbestillingerne startede. Den blev revet væk på sekunder.

Foto: Proshop

De 50 eksemplarer af OnePlus 7 Pro webshoppen Proshop.dk havde på lageret, fik hurtigt ben at gå på. Selvom den kommende smartphone fra OnePlus har fået producentens højeste prisskilt nogensinde, så tog det altså kun 23 sekunder at få solgt specialudgaverne. 

Efterspørgslen på pakken var enorm, hvilket betød, at der blev placeret intet mindre end 223 bestillinger inden systemet overhovedet havde opdateret. Derfor måtte Proshop hurtigt finde "Udsolgt"-knappen frem. 

Stefan Bonnevier, der er nordisk PR Manager for OnePlus, siger:

"Vi er helt enormt begejstrede for den modtagelse, som vi har fået på OnePlus 7 Pro og ikke mindst på vores Collectors’ Edition. Det beviser virkelig, at vi har nogle af verdens mest dedikerede fans - og så vil jeg ikke mindst sige tillykke til de 50 fans, der var hurtige nok til at få fingrene i pakken. De kan godt glæde sig,"

Foruden OnePlus 7 Pro indeholder OnePlus Epic Collectors’ Edition en god portion OnePlus-gear og -merchandise, der løber op i meget mere end retail-prisen.

Ikke alle var heldige

Det var desværre ikke alle der fik en god oplevelse med forudbestillingen af OnePlus 7 Pro Collectors Edition. Flere fik en ordrebekræftelse og troede at bestillingen var gået igennem, men fik derefter beskeden fra Proshop, at den allerede var udsolgt:

"Jeg har snakket med dem i telefon, vi er ikke garanteret telefonen - de har fået for mange bestillinger, så det ser ikke godt ud. Det godt nok virkelig røv. Jeg refreshede siden konstant, og trykkede instant da den blev tilgængelig - og alligevel kunne han sige, at jeg nok ikke var en del af de ''50'' tiltrods for jeg har fået bestillingsbekræftelsen, og fik kørt min ordre igennem med det samme den blev tilgængelig. Fatter det ikke."

Siger Anders i Mobilsidens kommentarfelt. Brugeren bn2068 var heller ikke heldig:

"Jeg har lige talt med dem, og de bekræfter, at de har taget imod for mange bestillinger. Efter sigende, prøver de at skaffe flere, og dem som eventuelt ikke får, får en mail senere i dag."

Det bliver spændende at se om Proshop og OnePlus kan grave flere eksemplarer frem, men vi tvivler. 

Til de fans der ikke nåede at slå kløerne i pakken, er ventetiden dog snart ovre. OnePlus løfter sløret for både OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro tirsdag den 14. maj.

Læs også: På torsdag kan du få fingre i OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies