Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spider-Man - Edderkopmanden inficerer din iPhone (spiltest)

Spider-Man - Edderkopmanden inficerer din iPhone (spiltest)

TEST: Spider-Man Total Mayham til iPhone - et must eller et not? Se vores vurdering her.

Spider-Man spillet er baseret på en specifik fortælling, der foregår i Spider-Man-universet, og man føler virkelig, at Gameloft har formået at få den rette Spider-Man-følelse frem.

Det er ren Marvel-eventyr, og lige før man tror man har hovedrollen, som Peter Parker i filmene, istedet for Toby Maguire.

Spillet er nemt at gå til, og kampscenerne er nemme at styre. Det er utrolig nemt at blive viklet ind i edderkoppens spind og blive afhængig af dette spil.

Fra start til slut er Spider-Man spækket med aktion - og har man læst eller set Spider-Man vil man også kunne genkende en vifte af personer.

Selve spillet

Der er i alt 12 forskellige niveauer, og i hvert niveau er der mulighed for at komme til ekstra niveauer (disse skal låses op).

Alle de forskellige "angrebs-metoder" man kan vælge imellem, er rigtig flot udført lige fra almindelige slag til det velkendte "spider-web", der kastes af Spider-Man.

Ind imellem spillet vises små "film"-frekvenser, hvilket bare løfter spillet rent grafisk. Det er der dog ikke noget nyt i, men det virker rigtig godt og får bare løftet spillet et niveau op.

Selve opstartsmenuen er også rigtig lækkert lavet, og giver endnu engang fornemmelsen af, at man er en del af et Marvel-eventyr. Det ligner det typiske Spider-Man, som man f.eks. også kender det fra filmene.

Konklusion: Viklet ind i edderkopmandens spind

Spider-Man er uden sammenligning et af de bedste "superhelt"-spil, jeg har prøvet på iPhone. Personligt var jeg også ret imponeret over Iron Man 2, men Spider-Man tager lige skridtet videre.

Rent grafisk er spillet rigtig flot, og der er rigtig mange grafiske detaljer og en høj opløsning. Jeg har "kun" testet det på en iPhone 3GS, så kan kun forestille mig, det ser ENDNU bedre ud på en iPhone 4.

Jo længere man når er der også mulighed for at "låse" nye bonus ting op, så man skal ikke frygte, man lige løber tør for udfordringer foreløbig. Der er masser af timers underholdning i "Spider-Man Total Mayham".

Spider-Man er en succes og bestemt et must til iPhone-ejere, som godt kan lide lidt aktionspækkede spil. Spillet ender derfor på 6 ud af 6 stjerner.

Spider-Man Total Mayham kan købes i iTunes Store til 42 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies