Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spil Trivial Pursuit på mobilen

Spil Trivial Pursuit på mobilen

Hvem siger, at mobilspil kun er for enspændere? Nu er det muligt at downloade familiespil-klassikeren Trivial Pursuit direkte på mobilen.

Nu er det muligt at downloade klassiskeren Trivial Pursuit direkte på mobilen.
Nu er det muligt at downloade klassiskeren Trivial Pursuit direkte på mobilen.

Anden udgave af spørge-klassikeren Trivial Pursuit ligger nu klar til at blive downloadet fra nettet. Hermed skulle der være god mulighed for at slå tiden ihjel på turen hjem fra påskeferien.

Spørgsmålene i mobiludgaven af TP spænder vidt – lige fra pærenemme spørgsmål, som man skal have en god grund til ikke at kunne besvare, hvis man altså ikke vil mobbes lang tid efter til de mere underlige og besværlige spørgsmål, som du til gengæld kan risikere at blive mobbet for at kunne besvare.

Brætspillet TP er ganske underholdende. Til gengæld er det ikke så nemt at stille an i bilen, på færgen eller i toget. Der er det noget nemmere med mobiludgaven, som har spørgsmål til nogle timers underholdning.

Samtidig er det ikke sikkert, at man lige sidder klar med flere hundrede kroner på lommen til at investere i brætudgaven. Mobilspillet koster lige under en flad 50’er at downloade, så her skulle alle kunne være med.

Selvfølgelig er det en ulempe ved mobiludgaven, at der ikke er noget bræt. Det gør det ganske svært at regne ud, hvem der fører, selvom der, ligesom i originaludgaven er en form for bræt på mobilskærmen.

Konkurrencemomentet bliver således en smule mindre med mobiludgaven, med mindre man altså insisterer på at finde hoved og hale i, hvem der er hvor hvornår. Vinderen er den, der står i midten af hjulet og besvarer et spørgsmål i en kategori, som mobilen eller modstanderen bestemmer.
Der er selvfølgelig også altid den mulighed, at man kan finde blok og papir frem og lave sit eget kreative pointsystem.

Fordelen ved mobilspillet er imidlertid, at man også bare kan glemme alt om bræt og regler og bare hygge sig med skiftevis at besvare spørgsmålene i stedet.

Mobiludgaven af Trivial Pursuit kan downloades på http://www.eurobate.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies