Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spilcontroller til mobilen

Spilcontroller til mobilen

Hvis du har gået og sukket efter at spille spil på mobilen, ved hjælp af en rigtig spil-controller, så er dit ønske netop blevet opfyldt.

Hvis du har gået og sukket efter at spille spil på mobilen, ved hjælp af en rigtig spil-controller, så er dit ønske netop blevet opfyldt. Og for en gangs skyld er udstyret ikke forbeholdt en type mobil - iControlpad virker både med iPhone og Android.

Faktisk fungerer den Bluetooth-baserede hardware controller med både mobiltelefoner, iPads, pc'er, Mac-computere, ja, alle dimser der kan prale af en Bluetooth-chip. iControlpad har to analoge sticks, en digital D-pad, seks knapper på fronten og to på bagsiden, så vi PlayStation-fans vil hurtigt føle os hjemme. På bagsiden har banditten en unversalholder, der gør, at der ikke er brug for at tape mobilen fast.

Controlleren er udtænkt af folkene bag ThinkGeek - de samme folk, som har givet os iCade. Derfor kan iControlpad dublere som iCade-udvidelse, så du kan spille dine gamle coin-up-klassikere på mobilen. Hvis du jailbreaker eller rooter din iPhone eller Android (den slags er helt på eget ansvar, red.) er iControlpad også kompatibel med en stribe emulatorer; du kan se den komplette liste hos ThinkGeek.

iControlpad er til salg hos ThinkGeek for lidt under en plovmand. Men mit gæt er, at der ikke går mange uger inden du også kan købe den i danske netbutikker.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jim Flower 02-11-2011 17:58:58

Man har længe kunne bruge eks. sit PS3 joystick til mange Android-telefoner og bruge andre joysticks også. Men når det nu fungerer til iphone, er det jo FANTASTISK :-)

0 0
Benjamin Jensen 03-11-2011 12:54:55

Jim Flower....du er som altid et dejligt lyspunkt på debatten. Hvad med navneforandring til Jim Galde?

I øvrigt er man da slet ikke i tvivl om, at det ikke er en Apple enhed. For helvede hvor er den 80'er grim! Så den passer jo nok godt til din Android enhed ;)

0 0
Lowkey 03-11-2011 01:03:10

Det kræver bare at man har root hvis det skal virke via bluetooth.
Jeg har gjort det på min Galaxy Tab 10.1 og det fungerer fint.

ICS har i øvrigt native support for USB game controllers:
http://phandroid.com/2011/10/21/android-4-0-ice-cream-sandwich-can-turn-your-galaxy-nexus-into-a-video-game-console/

0 0

Om brug af cookies