Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spionfoto: OnePlus 5 prototype med dobbeltkamera

Spionfoto: OnePlus 5 prototype med dobbeltkamera

Et foto af en formodet OnePlus 5 er sluppet ud. Designet læner sig tæt op af forgængeren, men bagsiden byder på en væsentlig nyhed.

Foto: AndroidAuthority.com

En prototype af hvad der sandsynligvis bliver OnePlus 3T’s afløser er sluppet ud. Det er kilder tæt på tech-sitet Androidauthority der har haft fingrene i prototypen, som mediet vurderer ligger meget tæt på hvordan den endelige OnePlus 5 telefon vil se ud.

Ud fra billedet ses det, at OnePlus 5 læner sig yderst tæt på sidste års model. Kanterne er en smule mere afrundede, men det lækre, matte metalkabinet fra OnePlus 3 og 3T synes næsten at være kopieret en-til-en.

Bagsidens rene linier er ubrudte, hvilket kraftigt antyder, at en eventuel fingeraftrykslæser vil være at finde på fronten af mobilen. AndroidAuthority har dog ikke kunne skaffe billeder af mobilens front.

Knapper til volumen, power og notifikationer er allesammen at finde på siderne, hvorfor OnePlus 5 synes at bevare den samme type betjening som sin forgænger.

Den afbillede mobil er dog kun en prototype, der kan derfor stadigt være flere designændringer at spore i den endelig model, som pt. rygtes til at blive lanceret i forsommeren.

Se også: OnePlus 5 stryger til tops i benchmark-test

Dobbeltoptik – dobbelt så gode billeder?

En af OnePlus 3-seriens svageste punkter, var det middelmådige kameramodul som prydede bagsiden. Denne synes at være vraget til fordel for en dobbeltoptik.

Det stemmer overens med et andet læk fra India Times, som i en skitse af telefonen afbilleder en mobil som får både dobbeltkamera foran og bagpå. Altså i alt fire kameramoduler.

Tidligere fotos taget med en formodet OnePlus 5 pegede på, at mobilen vil have 14 megapixels at rute med – to mindre end i den nuværende OnePlus 3/3T.

OnePlus' kinesiske rival Huawei, har dog bevist med sin P9-serie, at der kan skabes glimrende resultater samt spændende effekter ved at benytte sig af to moduler og snedige algoritmer til at sammenstykke de to billeder til et.

Se også:  Her er de første fotos taget med OnePlus 5

Prisstigninger på vej

Kilden bag det lækkede foto kan også bidrage med nye informationer om prisen.

Denne skulle nærme sig de 650 amerikanske dollars – et markant prishop der vil få OnePlus 5 til at konkurrere direkte med nogle af markedets dyreste smartphones.

Prisstigningen skyldes ifølge lækkeren, at OnePlus stiller efter at sidestille sin topmobil med dagens førende mobiltelefoner.

Forrige år fik OnePlus 3 en debutpris på 399 amerikanske dollars, mens afløseren 3T blev 10 procent dyrere med sin første pris på 439 amerikanske dollars.

Se også: Frustrerede ejere: OnePlus har glemt OnePlus 2 og OnePlus X  

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies