Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sport og streaming hitter i YouSees blandselv pakker

Sport og streaming hitter i YouSees blandselv pakker

Danskerne gider ikke almindeligt flow TV - i stedet er det streaming og sport der lokker.

Siden YouSee lancerede Bland Selv konceptet i deres underholdningspakker, er de klassiske TV-kanaler i stigende grad blevet fravalgt til fordel for streaming-indhold.

Det er derfor tjenester som Viasat Film (inkl. Viaplay), C More, HBO og Dansk Filmskat der er favoritterne hos de 125.000 YouSee-kunder som i dag benytter Bland Selv. Også sportskanalerne er i høj kurs, mens de klassisk flow-TV bliver fravalgt.

”Vores ønsker og behov ændrer sig fra dag til dag, og derfor kan vores kunder skifte både tv-kanaler og streamingtjenester med et enkelt klik på fjernbetjeningen. Når en ny sæson af din yndlingsserie starter på HBO Nordic, kan du altså vælge den til, og hvis dit favorithold spiller i aften på en kanal, du ikke har, vælger du den bare til, og så er du klar til fodboldkamp,” siger Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee i en pressemeddelelse.

Mere streaming-indhold på sigt

YouSee-kunder kan i dag vælge mellem 5 streamingtjenester mod 56 tv-kanaler når der skal sammenstykkes en Bland Selv pakke. Her meddeler YouSee at udvalget af streamingtjenester vil udvides i fremtiden.

Streamingtjenesterne koster også mere i YouSees bland-selv butik. Brugerne skal spendere mellem 3 og 6 points på at få en streamingtjeneste i posen, mens tv-kanalerne koster et enkelt point. YouSee Bland Selv kan snolde for 10, 20 eller 36 points alt efter størrelsen, og prisen, på det valgte abonnement.

Du kan se prisen på de enkelte streaming-tjenester og kanaler her.

Se også:  Nu kan YouSee-kunder kombinere tv-kanaler med streamingtjenester

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies