Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sportsstjerner skal teste Apples iWatch

Sportsstjerner skal teste Apples iWatch

Det lader til, at udvalgte sportsstjerner fra de bedste amerikanske rækker skal være testpersoner for Apples iWatch.

Juni måned blev sparket igang af Apples WWDC (årlige udviklerkonference), hvor vi fik bekræftet, at Apple satser på sundheden med iOS 8. Desværre blev vi ikke introduceret for det berygtede iWatch, som et investeringsfirma allerede har udråbt som et kommende hit

Apple laver flere iWatches

Rygterne har svirret længe om et wearable fra IT-giganten, og nu forlyder det desuden, at udvalgte sportstjerner fra både MLB, NHL og NBA skal samarbejde med Apple og formentlig teste iWatch i felten. Det skriver 9To5Mac.

 

På overstående billede ser vi den store basketball stjerne fra LA Lakers Kobe Bryant, der er spottet hos Apple. Besøget har efter kildens oplysninger været tiltænkt møde med Apples designchef, Jony Ive, og altså med henblik på test af iWatch.

Indtil videre så er der ingen bekræftede informationer om hverken Apples iWatch eller kendte testpersoner dertil, og vi kan derfor ikke garantere nyhedens legitimitet. Det virker dog pudsigt at en verdenskendt basketball stjerne pludselig dukker op på Apples territorie forud for den forventelige lancering af et fitness-wearable fra Apple. 

Kilde: 9To5Mac

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies