Sportsstjerner skal teste Apples iWatch

Det lader til, at udvalgte sportsstjerner fra de bedste amerikanske rækker skal være testpersoner for Apples iWatch.

Sportsstjerner skal teste Apples iWatch

Juni måned blev sparket igang af Apples WWDC (årlige udviklerkonference), hvor vi fik bekræftet, at Apple satser på sundheden med iOS 8. Desværre blev vi ikke introduceret for det berygtede iWatch, som et investeringsfirma allerede har udråbt som et kommende hit

Apple laver flere iWatches

Rygterne har svirret længe om et wearable fra IT-giganten, og nu forlyder det desuden, at udvalgte sportstjerner fra både MLB, NHL og NBA skal samarbejde med Apple og formentlig teste iWatch i felten. Det skriver 9To5Mac.

 
Kobe Bryant Apple Iwatch

På overstående billede ser vi den store basketball stjerne fra LA Lakers Kobe Bryant, der er spottet hos Apple. Besøget har efter kildens oplysninger været tiltænkt møde med Apples designchef, Jony Ive, og altså med henblik på test af iWatch.

Indtil videre så er der ingen bekræftede informationer om hverken Apples iWatch eller kendte testpersoner dertil, og vi kan derfor ikke garantere nyhedens legitimitet. Det virker dog pudsigt at en verdenskendt basketball stjerne pludselig dukker op på Apples territorie forud for den forventelige lancering af et fitness-wearable fra Apple. 

Kilde: 9To5Mac

Mere om temaet

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 16/10/2013 gik vi videre med et indlæg med tematikken Apple kan sælge op mod 10 millioner iWatch-enheder – Næste artikel om temaet finder du her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..