Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify klar med lettere app til Android

Spotify klar med lettere app til Android

Spotify udvider nu med en ekstra app til Android, der fylder mindre og mindre hardwarekrævende. Spotify Lite fylder kun 10 megabyte.

De fleste apps bliver med tiden mere avancerede og hardware krævende. Spotify appen til Android fylder måske ikke meget på enheden, når den først installeres, men efter kort tids brug optager den flere gigabyte - selvom man ikke har downloaded musikken.

Ligesom fx Facebook har gjort deres sociale platform mere tilgængelig for dem med en mindre kraftig mobiltelefon med Facebook Lite, så gør Spotify det samme. Spotifys nye Lite-app fylder kun 10 megabyte ved download og kræver mindre af mobilens hardware.

Spotify Lite giver bedre mulighed for, at styre hvor meget plads appen optager på telefonen, og samtidig sætte en begrænsning for mængden af mobildatam, appen må bruge.

"Spotify Lite blev bygget fra bunden, baseret på brugerfeedback fra hele verden, hvilket gør det muligt for millioner at nyde verdens bedste musikoplevelse - især i områder med begrænset båndbredde og lagerplads på mobilerne"

Siger Kalle Persson, Senior Product Manager ved Spotify.

Spotify Lite klar til 36 lande

Spotify Lite kan allerede hentes i 36 lande, men endnu ikke i Danmark. Ifølge Spotify vil den inden længe være klar i flere lande. 

Læs også: Spotify Duo: Del dit abonnement

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies