Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify kommer nu til Danmark

Spotify kommer nu til Danmark

Nu kommer der mere konkurrence indenfor musik streaming i Danmark. Spotify har netop indgået aftale med KODA.

Svenske Spotify er netop nået til enighed med KODA, om vilkårene for at drive deres musikstreaming-tjeneste i Danmark.

Dermed får Danmark endnu en medspiller på dette voksende marked for musiklytning.

- "Efterspørgslen efter streamingtjenester er stor blandt forbrugerne, og særligt den svenske tjeneste Spotify har været på manges læber. I KODA har vi længe forsøgt at indgå en aftale med tjenesten, og derfor er det med glæde, at vi nu har en aftale - en aftale som vel og mærke både KODA og Spotify er tilfredse med", fortæller KODA i en pressemeddelelse.

KODA kalder det "endnu et skridt på vejen", og fortæller at deres ambition nu er at Danmark skal være et foregangsland, når det gælder nye måder at give forbrugerne adgang til musikken.

- "At få Spotify til landet, har været utrolig vigtigt for os, og derfor er jeg da også rigtig tilfreds med, at det nu er lykkedes. Danskerne vil have nem, ubegrænset og ikke mindst billig adgang til musik, og kan vi ikke tilbyde dem det lovligt, finder forbrugerne de ulovlige alternativer. Streaming-tjenester som Spotify skaber som nyt musikmedie i høj grad nye indtægter, fordi de henter brugere fra de ulovlige tjenester, og det er virkelig positivt", siger KODA's direktør, Anders Lassen.

Lovlig musikstreaming er endnu et værktøj, der kan nedbringe piratkopiering, mener KODA.


Kilde: KODA pressemeddelelse

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Svend Ole Nielsen 30-06-2011 16:14:35

Citat: KODA kalder det "endnu et skridt på vejen", og fortæller at deres ambition nu er at Danmark skal være et foregangsland, når det gælder nye måder at give forbrugerne adgang til musikken.

Lyder det ikke som et offentligt projekt. Vi skal være foran og alligevel ender det altid med at vi er bagud.....

0 0
Joddler 30-06-2011 11:00:37

Så at starte med at give Googles nye musiktjeneste lidt rettigheder samtidig, hvis det skal tage lige så lang tid hver gang vi skal have en ny tjeneste til Danmark, så kan vi fandme kigge længe efter i dette "udviklings samfund" - IGEN.. og den er egentligt ikke kun berettiget mod KODA...

0 0
Jeppe Andersen 30-06-2011 13:37:33

Nu er Googles musik tjeneste baseret på din EGEN musik. Dvs at du selv skal uploade musik og derfor er der andre betingelser end med tjenester som Spotify eller WiMP

0 0
Joddler 30-06-2011 15:27:45

Google's hoved mål har hele tiden været i samme stil om Amazon.com levere til sine kunder over i USA lige nu, altså Cloud baseret musik med mulighed for at købe musikken i egen musik butik, og ligge den direkte i skyen eller downloade nummeret...

Men da de ikke kunne få en aftale på plads, nøjes de med den anden løsning som nogen af os har fået tilgang til som BETA tester :D hvor vi har plads til 20.000 af vores EGEN sange, dog giver google nogle enkle sange gratis :)

0 0
DX 30-06-2011 15:06:37

egen musik er jo kun i starten, indtil Google har forhandlet sig til rette ligesom Spotify

0 0

Om brug af cookies