Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify lancerer Discover Weekly: Personlige spillelister

Spotify lancerer Discover Weekly: Personlige spillelister

Spotify introducerer en ny funktion kaldet Discover Weekly, som hver uge skræddersyer to timers personlige musikanbefalinger til dig som en spilleliste.

Med Spotifys nye Discover Weekly får du skræddersyede spillelister hver uge baseret på dit og andres favoritmusik.
Med Spotifys nye Discover Weekly får du skræddersyede spillelister hver uge baseret på dit og andres favoritmusik.

En ny funktion i streamingtjensten af musik, Spotify, er klar, som går under navnet Discover Weekly.

Som bruger af Spotify får du nu unikke spillelister serveret af to timers varighed direkte til dig ved ugens begyndelse, som er baseret på det musik, du i den foregående uge har lyttet til sammen med hvad der har hittet hos andre Spotify-brugere.

Læs også: Spotify vil sænke prisen på familiepakken

Det vil sige, at du hver mandag morgen bliver præsenteret for en masse nyt musik, som formentlig falder i din smag, og det hele sker ganske automatisk. Spotify har implementeret teknikken således, at den lærer din musiksmag bedre jo flere sange, du lytter til og gemmer. Hvis du ændrer musiksmag, ændrer Spotify også din personlige spilleliste helt automatisk.

Du kan lytte til Discover Weekly-spillelisterne både på din computer fra Windows eller Mac, smartphone/tablet med Android, iOS og Windows Phone samt øvrige platforme og samtidig gøre den offline, hvis du vil lytte til den på farten uden internetdækning eller under ferieopholdet.

Læs også: Første kig: Sådan er det nye Apple Music

Spotify oplyser i en pressemeddelelse, at spillelisten snart vil figurere øverst i oversigten over dine nuværende spillelister – og så er det ellers blot at nyde musikken.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies