Spotify-musik hos Telia fra i dag

Telias kunder tilbydes musiktjenesten Spotify fra i dag, men den er ikke gratis for alle.

Spotify-musik hos Telia fra i dag

Elsker du musik, og er Telia kunde, så er der fra i dag adgang til at benytte den populære musiktjeneste Spotify. Men Telia giver ikke en gratis omgang til alle kunderne.

– ”Vi tilbyder Spotify Premium gratis i alle vores dyrere produkter, Everything-abonnementerne, mens andre kan købe adgang til tjenesten for 79 kroner om måneden, hvilket er 20 kroner billigere, end det Spotify selv tager for det, hvis man køber direkte hos dem. Men fra i dag kan de fleste af vores kunder lytte med, hvis de vælger at få tjenesten aktiveret,” fortæller privatkunde-direktør i Telia, Christoph Nørgaard, til Mobilsiden.dk.

Alle kunder med et almindeligt mobilabonnement hos Telia, kan indtil den 1. juli tilmelde sig Spotify gratis – hvorefter tjenesten aktiveres i seks måneder for de små abonnementer og i 12 måneder for de store abonnementer. Herefter skal betales 79 kroner per måned, hvis man ønsker at fortsætte med at høre musik.

Men mobil bredbånds- TV, eller erhvervskunder er ikke inkluderet i dette tilbud. En undtagelse er dog de helt store erhvervs-abonnementer.

Telias konkurrenter TDC og Telenor tilbyder også musikløsninger, Play hos TDC og WiMP hos Telenor.

Når der høres musik via Spotify spises der af den datapakke, der er inkluderet i den enkelte kundes abonnement.

– ”Vores kerneprodukt i Telia er netværket, og derfor skal vi ikke opfinde og drive tjenester selv. Vi vil i stedet indgå aftaler med de bedste i markedet, som f.eks. Spotify. Kunderne har efterspurgt en musiktjeneste, og vi håber da på, at kunne appellere til de mange gratister, som Spotify har på deres system i dag,” fortæller Christoph Nørgaard.

Telia har ingen kommentar til, hvor meget de betaler Spotify for at få eneret til at videresælge den populære tjeneste.

Læs også:
Spotify er klar til iPad
Nu findes Spotify til Windows Phone

Seneste nyt i fortællingen

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 2/4/2012 publicerede redaktionen en ny vinkel på temaet HTC arbejder på nye musik-enheder – Du kan læse den her. Du kan læse absolut seneste nyt her.