Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify nu gratis på Windows Phone

Spotify nu gratis på Windows Phone

Spotify tilbyder nu også gratis musikstreaming på Windows Phone. Her er hvad du får for nul kroner.

Nu behøver du ikke længere at fiske dankortet op af lommen for at lytte til Spotify på Windows-mobilen. Det skriver Spotify på deres blog.

Spotify ruller i skruvende stund en opdatering som giver adgang til gratis musikstreaming på Windows telefonerne. Tjenesten er gratis men kommer med samme begrænsninger som i gratis-udgaven til iOS og Android.

Læs også: Spotify gratis på mobilen og tablet

I gratis-versionen er det reklamer der sponsorerer gildet, derfor vil musikken afbrydes af reklamespots. Samtidig stiller Spotify nogle begrænsninger der skal lokke dig over til den finere Spotify Premium, et abonnement til 99 kr./måned.

Du kan ikke søge efter en specifik sang, kun efter en kunstner eller en playliste. Numrenes rækkefølge bestemmer Spotify, men du har mulighed for at spole videre til næste nummer hvis Spotifys valg ikke huer.

Audiofile og andre musikelskere bør også overveje opgraderingen. Gratis-versionen begrænser sig til laveste kvalitetstrin og det er ikke muligt at lytte til favoritkunsteren når telefonen er offline.

Med opdateringen får app’en til både almindelig og Premium Spotify et ansigtsløft med et friskere design.

Du kan hente Spotify App’en her. Har du i forvejen Spotify kan det være nødvendigt at af- og geninstallere app’en for at få adgang til de nye features.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies