Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify rammer 40 millioner brugere

Spotify rammer 40 millioner brugere

Efter seks år har svenske Spotify nu 40 millioner aktive brugere, og en fjerdedel af dem er betalende kunder.

I 2011 kunne Mobilsiden fortælle læserne, at den populære streaming-tjeneste Spotify havde ramt 2,5 millioner betalende bruger, hvilket i sig selv var noget af en bedrift. Siden er der dog løbet meget vand i åen, og Spotify kan i en pressemeddelese nu afsløre, at tallet er steget til 10 millioner betalende kunder på verdensplan. 

Derudover er der sammenlagt 40 millioner aktive brugere fordelt på 56 markeder, og kunderne har siden lanceringen i 2008 lavet 1,5 milliarder playlister. Der bliver desuden oprettet eller redigeret i 5 millioner playlister hver eneste dag.

Ny Spotify kommer til Windows Phone

"Vi har haft et fantastisk år, og vokset fra 20 markeder til 56 efter at folk fra hele verden omfavner musik-streaming. 10 millioner abonnenter, er en vigtig milepæl for både Spotify og hele musikindustrien, "siger Daniel Ek, CEO og grundlægger, Spotify. "Vi udvider vores føring i det digitale musik-rum, og vil fortsætte med at fokusere på at få alle i verden til at lytte til mere musik.”

Spotify oplyser også, at Eminem stadig er den mest streamede kunstner på tjenesten, og at “Wake me up” af den svenske DJ Avicii holder føringen som mest streamede sang på Spotify. 

Link: Spotify

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Fantasifoster 22-05-2014 15:50:22

Tillykke til Spotify. Jeg forstår det dog ikke. Synes det er langt fra en god streaming service, men det er vel smag og behag. Hvis andre vil have et alternativ, kan jeg anbefale Rdio.com, den har jeg selv brugt i et halvt år, og den er pisse god! (og så er den jo lavet af danske Janus Friis som også stod bag Skype...) Men held og lykke med at slette din Spotify konto, det er ikke sådan lige til -I wonder why ;)

4 0
TF 22-05-2014 18:01:05

Hvorfor er det ikke en god service ?

0 0
Fantasifoster 23-05-2014 14:12:23

Det der helt oprindeligt gjorde at jeg skiftede fra Spotify, var at jeg ikke kunne have en musikreol OG playlister. På Spotify er eneste mulighed for at gemme ens yndlingskunstnere at putte et album i en "playliste", men personligt synes jeg, at playlister er til noget helt andet (fx en fest-spilleliste e.lign med blandet musik). Hos Rdio kan jeg have en virtuel CD-hylde med alle mine yndlingsalbums og kunstnere, og når der så er nye albums, fortæller den mig om det, så jeg kan sætte dem i reolen.
Derudover elsker jeg ved Rdio: De har et meget bedre, hurtigere og mere brugervenligt interface. Man behøver ikke installere noget, det hele kører i browser. De er super flinke, når man skriver til dem, og gør en masse for at hjælpe, hvis der er problemer. Lydkvaliteten kan justeres meget præcist i deres app alt efter forhold (WiFi/mobildata osv). App'en kan fjernstyre din browser. Du får din egen radiostation med nye forslag osv (ligesom Pandora). Den understøtter Sonos mfl. og en masse andet. Jeg kan som sagt klart anbefale den! Og så satte det lige prikken over i'et, at det var så helt grotesk svært at komme af med den Spotify konto, jeg havde oprettet.

3 0

Om brug af cookies