Spotify-rygte: kommer snart til Chromecast

Meget tyder på, at Spotify applikationen snart vil få den lille Chromecast-ikon til at streame musik til stuealteret.

Spotify-rygte: kommer snart til Chromecast

Googles billige HDMI-dongle til streaming af film, serier og mobilindhold, vil snart kunne streame din musik fra Spotify-applikationen.

Oplysningen er fortsat kun på rygtebasis, men skulle altså være god nok, ifølge interne dokumenter som 9to5google har haft fingrene i.

Nyheden harmonerer også med tegn på at Google vil lancere en ny type Chromecast til hjemmets musikanlæg, så musikken ikke er afhængig af fjernsynets til tider mere middelmådige lyd.

I dag er det allerede muligt at streame lyd til Chromecast via Googles egen Play Music-streaming tjeneste, men også via apps som Plex, Rdio og Pandora – sidstnævnte opererer dog ikke Danmark.

Du kan forvente at se den nye Cast-ikon i din spotify-app efter den 29. september hvor Google vil præsentere efterårets mobil-nyheder.

Se også: DR TV understøtter nu Chromecast til Android og iOS

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 11/8/2015 samlede vi op på historien og publicerede artiklen om Pladeselskaber presser på for at stoppe gratis SpotifyKlik her for den påfølgende artikel.. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..