Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify snart klar med ny videotjeneste

Spotify snart klar med ny videotjeneste

Spotify præsenterer en ny videostreaming tjeneste i denne uge.

Spotify er snart klar med en helt ny videostreaming tjeneste, som udelukkende kommer til mobile enheder. Servicen har været testet i flere måneder og nu ved at være klar til at blive sluppet fri.

Tilsyneladende vil indholdet mest bestå af korte videoklips, men der vil også komme større indhold udviklet til servicen. Shiva Rajaraman, "vice president of product" hos Spotify siger:

"We are at the end of a journey of testing,”. "We are going out effectively as planned. Our goal was largely to get a wide breadth of content and experiment and test.”

Ifølge Spotify er det ikke meningen af denne service skal være en såkaldt "moneymaker", ikke til at starte med i hvert fald. Der vil ikke være nogen form for reklame i videoerne og servicen vil også være tilgængelig for Spotify brugere med gratis abonnement. De håber derimod på at de med denne service kan logge nye brugere til, og desuden holde nuværende brugere fanget i app'en i længere tid ad gangen. Men mon ikke reklamerne dukker op på et tidspunkt?

Der vil være indhold fra fx BBC

Der er allerede blevet præsenteret en række partnere, som består af Comedy Central, Vice News, ABC, BBC, ESPN, Elite Daily, og TED. Det er altså ikke kun musik relaterede videoer servicen vil tilbyde.

Til at starte med skulle app'en blive frigivet til Android i denne uge og til iOS enheder i næste uge.Her er en kort introduktion til den nye videotejeneste:

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies