Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify til Android får nyt design

Spotify til Android får nyt design

Spotify har givet nyt design til deres webudgave, PC program og nu kommer turen til Android

Tidligere denne måned lavede Spotify et nyt design til de fleste enheder. Webudgaven, PC programmet og iOS applikationen var de allerførste til at få det nye mørke design. Nu er det dog Android-brugernes tur til at komme ud af mørket og få det nye mere simple design.

Ud over det nye design, kommer der også nogle ændringer. ”Collections” kommer til at hedder ”your music”, men det er blot en navneændring. ”Browse” funktionen kommer nu med bedre og mere relevante resultater, siger Spotify.

Derudover kommer der en ”Genre & Moods” funktion som du kan justere alt afhængig af musikgenre, og i hvilket humør du er i, så musikken passer til lige netop dig. Genre & Moods bliver opdelt så du nemt kan vælge om det skal være pop-musik, til fest eller hvis du skal løbe en tur.

Opdateringen starter i dag, men opdateringen vil komme løbende, så der kan gå et par uger før vi får det nye design på vores enheder her i Danmark. På undertegnedes enhed er Spotify dog allerede opdateret.

Spotify har lagt en del arbejde i at det mørke og enkle design skal være mere brugervenligt end før, men hvad synes du?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kenneth Thomsen 01-05-2014 14:17:30

Jeg savner den gode gamle måde playlisterne blev listet på. Før opdateringen kunne jeg på android se alle mine downloadede playlilster øverst og så kom alle øvrige efter. Nu skal jeg ind og sætte et filter på, for kun at se de downloadede. Ikke fordi det ikke er nemt, men det kræver flere tryk og det er jeg ikke fan af, når man laver ændringer for netop at øge brugervenligheden.

0 0
Thomas Jari 30-04-2014 17:47:53

De burde måske fokusere på at få appen til at fungere optimalt istedet :) Og så sørge for at lave support for Chromecast.

2 0
01-05-2014 09:52:01

Jeg er nu meget tilfreds med funktionaliteten af Spotify app'en. Hvad er det der ikke fungerer for dig? Kan bestemt også godt lide det nye design.

0 1
Thomas Jari 01-05-2014 19:27:39

Musikken hakker ret ofte og programmet stopper af sig selv. Jeg har opsagt mit abonnement og prøver i stedet rdio. Har ikke oplevet problemer endnu.

1 0

Om brug af cookies