Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify tilbud: 3 måneders Premium for 9 kroner

Spotify tilbud: 3 måneders Premium for 9 kroner

Spotify forsøger sig igen med et sommertilbud: få tre måneders Premium-streaming til bare 9 kroner.

Foto: Spotify

Vil du have reklamefri Spotify-streaming kan du i de kommende uger prøve selskabets Premium-tjeneste til langt under normalpris.

Denne uge genintroducerer Spotify et tilbud, hvor du kan afprøve Premium-features såsom offline-brug, fuld adgang til Spotifys indhold samt mulighed for at springe et ubegrænset antal sange over - og så slipper du naturligvis også for reklamerne.

Prisen i tilbudsperioden bliver bare 9 kr. for 3 måneder i stedet for den regulære abonnementspris på 99 kr./md. eller 297 kr. for 3 måneder.

Det eneste du skal gøre er at klikke her, hvorefter du enten skal logge ind eller oprette dig som bruger.

Se også:  Spotify Codes - del din musik på et øjeblik

Som med tidligere tilbud skal du være opmærksom på, at abonnementet fortsætter til normal pris (99 kroner om måneden) efter de 3 måneder. Derfor skal du huske at opsige det igen, hvis du kun ønsker at prøve streamingtjenesten til den fordelagtige pris.

En anden ting er, at tilbuddet ikke gælder, hvis du tidligere har haft Spotify Premium, lige som brugen af andre tilbud (eksempelvis en Chromecast-kampagne) kan betyde, at du ifølge betingelserne ikke er berettiget til tilbuddet. Tidligere Premium-kunder bliver i stedet tilbudt 3 måneders streaming for 99 kroner.

For at udnytte tilbuddet skal du tilmelde dig Premium streaming inden den 27. juni.
For at få fuld udbytte af Spotify Premium kan du downloade appen til de fleste platforme herunder Android og iOS, hvor du får fuld adgang til hele musikkataloget, playlister, offlineafspilning m.m.

Selskabet har tidligere kørt lignende kampagner for at tiltrække nye kunder omkring starten af vinter- og sommermånederne.

Se også:  Studietilbud fra Spotify: Premium til halv pris

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies