Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify understøtter nu Chromecast-streaming

Spotify understøtter nu Chromecast-streaming

Nu kan du streame din musik fra Spotify direkte til din Chromecast-dongle. Musiktjenesten er nemlig klar med officiel understøttelse.

Verdens mest populære streamingtjeneste, Spotify, lancerer endelig officiel understøttelse for Googles Chromecast-dongles, så du kan få din musik op på det store tv og ikke mindst de store højttalere.

Hvis der er noget, som ejerne af Chromecast-donglen længe har efterspurgt, må det siges at være understøttelse af Spotifys app til iOS og Android - og nu sker det omsider. Det skriver teamet bag Spotify i en pressemeddelelse.

Læs også: To nye Chromecasts lanceret og til salg i Danmark

Spotify har ellers gået en stor bue uden om Chromecast-teknologien for at fremme sin egen konkurrerende løsning, Spotify Connect. Den svenske musikmastodont giver sig dog nu for forbrugerne og lader dig streame musikken på tv’et og det store anlæg i huset.

Hvis du er en af de 20 millioner ejere af 1. generations Chromecast behøver du ikke at fortvivle - Spotify vil naturligvis også virke helt ubesværet med denne, lige som den nye Chromecast Audio, der tilsluttes en højttaler eller et anlæg, også spiller sammen med streamingtjenesten. Som normalt forudsætter det, at du har et Spotify Premium-abonnement.

Chromecast-understøttelsen ruller i disse dage ud til appen, men før det hele fungerer, skal også firmwaren i Chromecast opdateres, hvilket sker automatisk. Der er altså ikke andet for end at vente tålmodigt i løbet af de kommende dage, indtil begge tjenester er helt klar med Chromecast-integrationen.

En bruger på hjemmesiden Reddit har allerede før Googles event i går fået adgang til Chromecast i Spotify. Overfor kan du se et par billeder, der viser hvordan Spotify sammen med Chromecast tager sig ud.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies