Spotify vil sænke prisen på familiepakken

Spotify forventer stor konkurrence fra Apple Music og vil som følge af dette forsøge at matche Apples stærke pris på billige familieabonnementer.

Spotify vil sænke prisen på familiepakken

Apples nye musiktjeneste, Apple Music, er med en månedlig pris på $9,99 i samme prisleje som Spotify.

Men særligt på et område stikker Apple Music fra den svenske konkurrent. For kun $14,99 eller 99 kroner kan du købe et familieabonnement til Apple Music for op til 6 personer.

Læs også: Spotify Family: Del musikken med familien

Det er væsentligt billigere end hvad Spotify kan tilbyde lige nu. Her tager man 149 kroner om måneden for 2 personer, 199 for 3, 249 for 4 og 299 for 5 personer. På det område halter Spotify altså nu en del bag efter Apple Music.

På vej med stærke pris til familier

Det ved Spotifys globale kommunikationschef, Jonathan Price, til gengæld også. Her kan han til The Verge fortælle, at man allerede eksperimenterer med et billigere familieabonnement for omkring $20 eller direkte omsat til 132 kroner, som giver adgang til det store musikkatalog for op til 5 personer.

Læs også: Spotify introducerer ny musikoplevelse til løbeturen

”Vi har allerede en lignende familiepris i nogle lande, og vi forventer at tilbyde konkurrencedygtige priser overalt i den nærmeste fremtid,” fortæller han.

Med udsigt til spare et relativt stort beløb hver måned takket være den nu øgede konkurrence kan du gøre næsten samme gode køb i Spotify, som Apple tilbyder i den nye musiktjeneste, der er klar den 30. juni til iOS, watchOS, Mac og Windows. Android og Apple TV er først klar til efteråret.

Det sidste nye i fortællingen

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. d. 9/6/2015 dykkede vi igen ned i emnet med sagen Se om din iPhone, iPad og iPod får iOS 9-opdateringenKlik her og læs den fulde artikel.. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..