Stabile fremskridt for iOS 8

Det går stille og roligt fremad med at få installeret opdateringen til iOS 8 på Apples mobile enheder

Stabile fremskridt for iOS 8

Endnu en gang er der stabil fremgang for iOS, der stadig bliver installeret på flere og flere enheder. Seneste version i form af iOS 8 er nu at finde på 68 procent af Apples iOS-enheder, og fortsætter den stabile tendens.

22. december målte Apple, at 64 procent af iOS-enhederne kørte på iOS 8, og måneden før var det 56 procent målt den 12. november.

Læs også: Apple udvider iOS-tests

Samtidig viser Apples tal, at iOS 7 er at finde på 29 procent af enhederne rundt omkring i verden, mens det blot er 4 procent, der kører på en tidligere version af iOS. Samlet giver det 101 procent, men skyldes afrundinger i tallene.

Seneste version af Apples mobile styresystem er dog stadig ikke lige så populært som iOS 7 var i samme periode. På nuværende tidspunkt i iOS 7s livscyklus var iOS 7 installeret på imponerende 78 procent af iOS-enhederne.

iOS januar 2015
Tallene er fra mandag den 5. januar

Det videre forløb i sagen

Historien er stadig aktuel. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 5/1/2015 fulgte redaktionen op med sagen Årets mobiler 2014 – Her er vinderne! – Du kan læse det videre forløb her. Læs også seneste nyt om emnet her..