Stærkere variant af Nexus 6P dukker op til test

En kraftigere version af Googles og Huaweis Nexus 6P-mobil er spottet. Se hvor meget kraftigere den er her.

Stærkere variant af Nexus 6P dukker op til test

Selvom meget tyder på, at HTC bliver udpeget som den næste mobilpartner til Googles kommende Nexus-mobiler, vil Huawei muligvis være med ind over endnu en Nexus-model.

På benchmark-selskabet Geekbenchs er en tilsyneladende alternativ version af Huaweis Nexus 6P nemlig dukket op. Det skriver gsmarena.com.

Se også: To Nexus-smartphones fra HTC på vej: Nexus M1 og S1

Resultatet røber ikke meget om selve telefonen ud over navnet, men det indikerer dog, at Nexus 6P også findes med den nye Snapdragon 820 chip, mod den nuværende Snapdragon 810 processor.

Den nye enhed opnår derfor også en højere score end Nexus 6P, hvor den opnår et ca. 70 procent højere resultat i single core og en 20% højere score i multi-core ydelse.

Testen er udført med en beta-version af Android N, og den giver samtidig indicier om at den nye 6P vil have 4GB RAM ombord.

Hvorvidt der dog er tale om en HTC eller Huawei-produceret Nexus 6P er uklart, men de tidlige læk flugter godt med en lancering til eller omkring Googles I/O udviklermesse som løber af stablen den 18. maj.

Læs også: iPhone 6S Plus, Nexus 6P og Lumia 950 XL: Hvilken er hurtigst?

Seneste nyt i sagen

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 29/3/2016 fortsatte vi fortællingen med nyheden om Her er de 10 stærkeste brands i mobilbranchen – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Huawei..