Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stærkt produkt til mindre firmaer fra Sonofon

Stærkt produkt til mindre firmaer fra Sonofon

Ny version af Mobildeal slår Telia Business On. Sonofons relancering af Mobildeal lader til at være en kraftfuld konkurrent til Telias løsning. Som ekstra bonus tilbyder Sonofon om nogle måender, at flytte fastnetnummeret til mobilen.

<strong>Mere om...<br /></strong><a href=Sonofon Mobildeal
Telia Business On

Læs også:
Mobildeal er No Deal (maj 2007)" />

Sonofon har opdateret produktet Mobildeal, så det nu er markedets bedste tilbud til mindre virksomheder.

På Mobilsiden.dk kaldte vi ellers i maj måned produktet for "no deal", og frarådede det på grund af høje minuttakster - men det har ændret sig.

Det store forskel fra tidligere er, at der nu er inkluderet en masse minutter og sms-beskeder. F.eks. giver "Mobildeal 299" 450 inkluderede minutter, fri sms og gratis opkald til andre i virksomheden med samme løsning. Overstiges de inkluderede minutter koster det i nævnte løsning 67 øre pr. minut. Køber kunden ikke en billig telefon sammen med abonnementet bliver minutprisen endnu lavere.

- "Abonnementet er lavet sådan, at mindre virksomheder kan få hurtige besparelser ved at bruge mobilen til alle samtaler. Bruger man kun mobilen og ikke fastnet, spares der desuden på regningen til faste telefoninstallationer", siger Stefan Kercza, direktør i Sonofon Erhverv.

Mobildeal er en direkte konkurrent til Telia Business On. Men Telias løsning har kun 200 minutter med i pakken til 299 kroner om måneden. Desuden er minuttaksen højere.

Telia har tilgengæld gratis kald til fastnet og Telias egne mobiler. Sonofon står med andre ord, med det stærkt produkt som fint kan konkurrere med Telia Business On - og det er Telia udmærket klar over.

- "Vi synes det er spændende produkt og ønsker Sonofon held og lykke", siger Telias pressechef Rune Hansen til Mobilsiden.dk. Han fortæller desuden, at Telia overvåger markedet og alt efter kundernes reaktion vil man beslutte om der er behov for et modspil.

Et stort argument for at vælge Sonofon frem for Telia bliver uden tvivl, at det er muligt at flytte sit fastnetnummer til mobiltelefonen. Sonofon regner med at være klar med nummerflytnings-delen i løbet af fjerde kvartal 2007.

Både Mobildeal og Business On har ingen opkaldsafgift.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies