Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Startskuddet for salget af Galaxy S III har lydt

Startskuddet for salget af Galaxy S III har lydt

Salget af Galaxy S III er begyndt i 28 lande, med den hidtil største markedsføringskampagne i Samsungs historie.

Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)

Mobilproducenten Samsung har i dag startet det officielle salg af deres nyeste topmodel, Galaxy S III, som skal stå distancen mod konkurrenterne der tæller blandt andet HTC One X og en eventuel kommende iPhone. Og ikke mindst leve op til forgængeren Samsung Galaxy S II, der på Mobilsiden.dk blev kåret til ”årets telefon 2011”.

Galaxy S III er kommet på hylderne i 28 lande i Europa og Mellemøsten fra i dag af, og Danmark er blandt. Samsung har kastet penge i markedsføringskampagnen, der er den hidtil største på en mobiltelefon i Samsungs historie. Det skriver Business.dk.

De fleste større teleselskaber i Europa har taget Galaxy S III ind i deres sortiment, og markedsført den godt op til lanceringen. En talsmand for den britiske del af Vodafone, som er verdens største mobilselskab, fortæller også at Galaxy S III er den Android-telefon, som flest har forudbestilt til dato.

-”Galaxy S III er en reel udfordrer til den kommende iPhone. Den vil sandsynligvis blive en af de mest solgte smartphone-telefoner i år,” siger analytiker Francisco Jeronomi fra analysehuset IDC, som følger mobilbranchen tæt.

Læs også testen af Samsung Galaxy S III

I første kvartal 2012 var Samsungs salg så stort, at de nu er verdens største mobiltelefonproducent med 44,5 millioner solgte telefoner. Apple solgte til sammenligning 35,1 millioner.
  

Læs også:
 - Overblik: Læs alt om Samsung Galaxy S III

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lindberg 30-05-2012 12:50:59

Hvis den kan komme ned under 4.000 inden for et par måneder bliver den nok mere bredt udbredt 4.500 er lige i den høje ende (men rimeligt ift. iphone og HTC One X)

0 0

Om brug af cookies