Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Status: Iphone 3G fylder én måned - næsten ingen klager mere

Status: Iphone 3G fylder én måned - næsten ingen klager mere

Én måned efter iPhone-lanceringen er klagerne over priser og abonnementer forstummet.

<strong>Læs også:</strong><br /> - <a href=iPhone-brok? Tør øjnene og kom videre!" />

I dag er det én måned siden at iPhone 3G, iført sikkerhedsvagter og omgæret af mystik, ankom til Danmark. Sammen med lanceringen haglede kritikken ned over Telia; "Iphone 3G koster ikke for meget, men datamængden inkluderet er så lille, af brugerne ender med en kæmpe regning", lød anklagen. Underskriftsindsamlinger blev iværktsat, dog uden at rykke Telia i Danmark.

Hverdagen har indfundet sig hos brugerne og kritikken har vist sig uberettiget. Det viser tal fra Telia.
- "Omkring 94 procent af iPhone-kunderne ligger under forbrugsgrænsen på 300 MB pr. måned. Det viser os, at vi har ramt rigtigt med opbygningen af abonnementet iOn - også selvom de fleste, i den første måned har et højere forbrug end ellers, da det hele skal prøves af", fortæller Telias pressechef Rune Fick Hansen

Kritikken af abonnementet iOn er næsten ophørt.
- "Efter folk er begyndt at følge med i deres eget forbrug, er kommentarer og kritik næsten forstummet. Som tallene tydeligt viser, er det meget lille kundeskare, der er nået over grænsen", slutter Fick Hansen, der over sommeren i mange fora på nettet, har været den mest forhadte og udskældt teleselskabetsrepræsentant.

Iphone-brugerne er Telias største kundegruppe på datatrafik. Langt størstedelen har et dataforbrug som er væsentligt højere end forbruget hos andre kunder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 11-08-2008 18:41:37

Folk ved det koster spidsen af et jetjager at gå over den latterlige lave grænse på 300mb. Velkommen til anno 2008

0 0
Lasse 11-08-2008 20:21:22

Jeg tror nu ikke det gælder alle, hvis du læser mobilsidens egen anmeldelse så bruger de den flittigt og når alligevel ikke op over 300mb

Så jeg tror Telia har ret når de skriver de fleste ikke bruger så meget alligevel (desuden tvivler jeg på at den telefon sælger "bare fordi den er fantastisk til nettet" Den er vel ligesom alle andre Apple produkter: Design og label)

0 0

Om brug af cookies