Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Status på aprilsnar i mobilbranchen. Ekstra Bladet havde den bedste

Status på aprilsnar i mobilbranchen. Ekstra Bladet havde den bedste

Kreativiteten er stor på den 1. april. Her er en lille status over historier som er lige lovlige kreative. Ekstra Bladet er årets aprilssnar vinder.

Debat om emnet, <strong><a href=klik her..." />
Debat om emnet, klik her...

24Timer
Batteriet til mobilen og den bærbare kan lades op på ét sekund. Super-nanoteknologi gør, at batteriet kan lades 100.000 gange. Innovation Lab mener at batteriet vil være på markedet om et par år.

Mobilsiden.dk: Lidt af en verdensnyhed, hvis det var rigtig. Eller bare en rigtig kedelig dag, at lancere sådan en nyhed på.

Computerworld
Tre gange i marts måned stod DSB toge stille, da passagerer som testede internetopkobling i togene, kom til at omkonfigurere lokomotivens motorstyrings-software.

Mobilsiden.dk: Underholdningen i artiklen er høj, især når Harry Bahnsen som er senior koncern-kommunikations-manager på det skarpeste afviser at togsikkerheden har været i fare.

M1
En pressemeddelelse fra teleselskabet M1's direktør Mads Veiby fortalte, at ventemusikken til deres kundeservice, nu ikke længere er Kaare Norge og Norah Jones. I stedet har man valgt at fortælle vittigheder som "hver er det for noget tøj, man ikke kan vaske? - Syltetøj!"

Mobilsiden.dk: Hvor ville det være være befriende, hvis dette blev virkelighed. Måske jokes kombineret med Kaare Norge kunne hitte i ventekøen. 'Alle børnene elskede første april - undtagen Mads, han blev sat på plads' (og opdaget...)

Telia
Danmark mister konkurrenceevne fordi rygerne er 20 procent mindre online end ikke rygere (fordi rygerne hele tiden holder rygepauser). Derfor lancerer Telia et mobilt bredbåndsmodem med indbygget lighter men vil ikke oplyse prisen.

Mobilsiden.dk: Tak til Telia for at redde handelsbalancen og valutakrisen på forhånd. Mon ikke bare løsningen er helt at have rygepauser? Så arbejder rygere og ikke rygere jo pludselig lige længe.

Vi slutter med årets aprilsnar hit 2008!

Ekstra Bladet
Teknisk fejl hos TDC kostede Heidi pladsen i X Factor finalen. 140.000 SMS'er kom aldrig frem og Heidi røg ud af det populære program. Fritz Kabelhøj fra TDC beklager.

Mobilsiden.dk: Historien fik læserne på Ekstra Bladet helt op i det mørkerøde felt og anklager om svindel fusk osv. føg gennem luften. Der var så megen opstand at TDC klokken 11.06 udsendte en pressemeddelelse hvor de bekræftede at alle SMS'erne nåede frem til DR ved afstemningen. Så tillykke til Ekstra Bladet for en velgennemført joke, der også fik andre aviser til at hoppe i med begge ben. Fyens Stiftstidende lancerede f.eks. historien som "et faktum", men måtte senere på nettet beklage at de var blevet fuppet.

Mobilsiden.dk

'Nokia køber Motorola' eller 'Nu kan du igen sende gratis SMS fra nettet' - mere nåede vi ikke inden vi indså at vi nok blev gennemskuet.

Fortsat god 1. april 2008 :)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies