Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stemmestyr din nye iPhone

Stemmestyr din nye iPhone

Med den kommende iPhone kan du angiveligt diktere beskeder og e-mails, og give mobilen besked på at udføre komplicerede opgaver.

Medierne flyder for tiden over med rygter om den kommende iPhone, og hvad vi kan forvente os af den.

En lang række onlinemedier mener dog at vide, at Apples kommende iPhone vil have en virtuel, personlig assistent, der kan udføre opgaver via stemmekomandoer.

Med den vil man være i stand til at få iPhonen til at udføre opgaver ala “mind mig om at købe mælk, når jeg nærmer mig supermarkedet”. Det skriver eb.dk.

Teknologien kommer fra firmaet Siri, som Apple opkøbte sidste år, samt fra Nuance, der står bag Dragon Naturally Speaking-produkterne, hvor man kan diktere e-mails og SMS-beskeder.

Det bliver angiveligt kun den nye iPhone, der får funktionen.

Intet er dog sikkert og vist, før Apple selv annoncerer det. Det bedste bud på en dato for præsentationen er indtil videre den 4. oktober.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

27-09-2011 18:47:17

Jeg kan kun komme i tanke om en situation hvor stemmestyring giver mening og det er når man bruger sin smartphone som GPS samtidigt med at man kører bil.

Hvem synes det er sjovt at dele indholdet og modtageren af en besked med dem der sidder omkring en, eksempelvis på bussen?

Ikke desto mindre så er det muligt Apple kan vise mig hvad det kan bruges til, for Google og Samsung kan ikke.

0 0
Lennart Ingemann Nielsen 27-09-2011 12:49:18

Det har Android kunnet i lang tid, utroligt de ikke snart finder på noget som ikke lige er fundet på før.

0 0
Thomas Kristensen 27-09-2011 14:04:08

Det er rigtigt, men det er ikke på dansk
Og det bliver det sikker hellere ikke på Iphone

Men jeg har nu tit brugt det på min droid, og der findes flere forskellige metoder :)

Så jeg ville blive mere glad, hvis de begyndte at tilføje dansk, nu har vi jo haft muligheden i så mange år, så hvorfor der stadig ikke er dansk, forstår jeg ikke, men okay DK er et lille land :)

Sjovt nok, så tror rigtig mange at de ting Iphone kommer med, er helt nye og at det er Apple der har opfundet det, men mange af tingene er allerede opfundet, og de tager flere og flere ting fra android :)

0 0
Lars 27-09-2011 14:03:03

Hvor har du været?!? Det har da aldrig været Apples niche at være først med noget. Deres niche er at tage kendte teknologier og gøre dem anvendelige og brugervenlige for almindelige mennesker, samt pakke det ind i pænt design og ordentlige materialer.

Hvis du absolut skal køre den der trættende "min far er stærkere end din far", så nævn da også, at Android telefoner heller ikke var de første med stemmestyring.

0 0

Om brug af cookies