Stemmestyr din nye iPhone

Med den kommende iPhone kan du angiveligt diktere beskeder og e-mails, og give mobilen besked på at udføre komplicerede opgaver.

Stemmestyr din nye iPhone

Medierne flyder for tiden over med rygter om den kommende iPhone, og hvad vi kan forvente os af den.

En lang række onlinemedier mener dog at vide, at Apples kommende iPhone vil have en virtuel, personlig assistent, der kan udføre opgaver via stemmekomandoer.

Med den vil man være i stand til at få iPhonen til at udføre opgaver ala “mind mig om at købe mælk, når jeg nærmer mig supermarkedet”. Det skriver eb.dk.

Teknologien kommer fra firmaet Siri, som Apple opkøbte sidste år, samt fra Nuance, der står bag Dragon Naturally Speaking-produkterne, hvor man kan diktere e-mails og SMS-beskeder.

Det bliver angiveligt kun den nye iPhone, der får funktionen.

Intet er dog sikkert og vist, før Apple selv annoncerer det. Det bedste bud på en dato for præsentationen er indtil videre den 4. oktober.

Sagen videre

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 22/9/2011 publicerede redaktionen artiklen; Planlægger Apple iPhone 5 event den 4. oktober?Klik her for at læse artiklen.. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..