Stemningen ved iPhone 3G S lancering var god

Mobilsiden.dk fulgte torsdag aften lanceringen af den nye iPhone 3G S. Du kan her kort se en opsummering på aftenens forløb samt stemningsbilleder.

Stemningen ved iPhone 3G S lancering var god

Aftenen startede for vores vedkommende i Field’s i København, hvor Telenor havde valgt at deres event skulle foregå.

Dette var blandt andet for at være sikre på tørvejr, da de bød indenfor til et større lounge arrangement med fri bar (alkoholfri), mad, snacks og DJ.

Telenor havde allerede tidligere på ugen meldt ud, at de kun havde 50 iPhones både i København og Århus. Dette gjorde dog ikke event’en mindre, og opbakningen nåede da også inden midnat op på mere end 50 fremmødte.

launch, iPhone 3G S, telia, strøget

Launch af iPhone 3G S på Strøget hos Telia

Telia i midtbyen

Mobilsiden.dk sluttede aftenen af inde på Strøget i København ved Telia butikken. Der var også budt op til fest, med drikkevarer, popcorn og andre lækkerier til de fremmødte.

Dette gjorde sig også gældende ved Fona butikken på Strøget, hvor også Telia var vært.

Den første iPhone 3G S ejer fra Telia, havde siddet i kø allerede siden klokken 14 torsdag eftermiddag – men ellers var hypen langt fra ligeså stor, som sidste år da Telia for første gang lancerede iPhonen i Danmark.

Men alt i alt var det en vellykket aften og umiddelbart skulle alle der har stået i kø – hvad enten det var i København eller Århus – have fået deres eksemplar af en iPhone 3G S.

Læs også:
Læs vores liveblog fra aftenens forløb…

Det sidste nye i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden kørte videre med bolden. 30/7/2009 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med nyheden; Der er ingen garanti for iPhones til alle – Du finder den her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..