Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Steve Jobs: AirPlay får overhaling næste år

Steve Jobs: AirPlay får overhaling næste år

Med seneste opdatering kan streames fra iPhone og iPad til Apple TV. Der er bare stadigvæk et væld af begrænsninger.

En af de nye smarte funktioner, som Apple har introduceret med iOS 4.2, er AirPlay, der i bund og grund gør det muligt at streame video, lyd og fotos fra din håndholdte Apple-gadget til den nye Apple TV-boks.

Desværre har det vist sig, at AirPlay ikke er helt så funktionelt og alsidigt som man kunne have håbet.

Eksempelvis kan du ikke streame musik og film på websider i Safari og heller ej streame film, du selv har skudt med din iPhone.

Tredjeparts-apps kan heller ikke sende videoen trådløst til Apple TV.

Det bliver bedre

Heldigvis er Apple opmærksom på begrænsningerne og har angiveligt planer om at gøre noget ved dem.

Det er i alt fald hvis vi skal tro en bruger fra websiden MacRumors.com, der har sendt en mail afsted til Steve Jobs.

Brugeren spurgte til ovenstående begrænsninger, og fik fluks et svar retur fra Steve Jobs: "Yep, håber at tilføje disse funktioner til AirPlay i 2011."

Topbossen lover jo ikke noget, når han bruger ord som "håber," men man har jo lov til, øh, at håbe. Inden vi glæder os alt for meget, så skal Apple også lige først lancere det nye Apple TV i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

recordere.dk 01-12-2010 16:12:30

Linket fra den oprindelige artikel kom ikke med. Men kilden er magasinet MacRumors.com: http://www.macrumors.com/2010/11/30/steve-jobs-airplay-video-streaming-coming-to-safari-and-third-party-apps-in-2011/

0 0
Nicolai 01-12-2010 15:51:27

Det er simpelthen selveste Steve Jobs der svarede på en mail fra en tilfældig apple bruger? Den må han længere ud på landet med :D

0 0
01-12-2010 16:32:51

Ikke nødvendigvis,jeg har da en del mails fra ham,om det så er ham selv eller en sekretær som svarer,skal jeg ikke kunne sige.Men de bærer da præg af at det er ham selv som har svaret.

0 0
Nicolai 01-12-2010 20:05:03

Hvis man rent faktisk tror på at der er Steve Jobs der sidder personligt og svarer på spørgsmål fra forskellige fans, så er man godt nok naiv. Jeg er helt sikker på han har mange andre ting at se til, og ikke kunne finde på bare at overveje at svare en fanmail.

Det kan godt være hans signatur er på, men det er helt sikkert random guy number 471 der svarer.

0 0
01-12-2010 20:36:31

Drop den tone,her var ikke tale om fanmail,fjols,men nogle tekniske detaljer omkring nogle produkter,nok for avanceret til at begynde at forklare dig.

0 0
Nicolai 01-12-2010 21:09:43

Glemte lige at tilføje... Hvis han skulle svare på mails som denne, hvor mange tusinde mails tror du så ikke han skulle svare på om dagen? :)

0 0
recordere.dk 01-12-2010 22:26:02

Hej Nicolai

Nej, Steve Jobs besvarer ikke personligt alle de mails der kommer ind.

Han har folk til at sortere og besvare mails inden de når ham. Sortere hate-mails fra, besvare trivialiteter ect.

Men hvis du læser den oprindelige mail, altså spørgsmålet, så er det skrevet ret fængende. Det er sikkert præcis emails af den type, som Jobs har bedt om at få ind til besvarelse.

Jeg tror ikke nogen har besvaret den mail fra hans iPhone. Det er hans eget - korte - svar på en henvendelse fra en Apple bruger.

/Lars

0 0
Nicolai 01-12-2010 21:07:51

Jeg har da absolut ikke nogen negativ tone på. Den eneste der fremstår som et fjols er dig, i og med du tager et meget enkelt og absolut ikke fjendsk svar så hårdt.

Det var af hvad jeg kan se en rimelig simpel mail, og så længe den bare kom fra en læser, og dermed ikke fra selve macrumors (eller et lignende stort site), nægter jeg at tro på at Steve Jobs bruger tid på at svare på det.

Så drop selv tonen.. Fjols ;)

0 0

Om brug af cookies