Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Steve Jobs fortsætter i Apple

Steve Jobs fortsætter i Apple

Apple har udsendt to åbne breve, hvori det meddeles, at Steve Jobs fortætter, og at det sker med bestyrelsens opbakning.

Apples topchef Steve Jobs har i lang tid været forfulgt af rygter om, at han vil forlade koncernen på grund af sygdom. Men nu maner Apple alle spekulationer i jorden.

Steve Jobs fortæller, at han lider af en mystisk sygdom, der er diagnosticeret som 'hormonel ubalance'. Han er dog i bedring, men langt fra nok til, at holde åbningstalen ved Macworld.

I brevet slår Jobs fast, at han har været i spidsen for Apple de seneste 11 år, og sådan vil det fortsætte. - "Kan jeg ikke opfylde mine pligter som Apples CEO, vil jeg som den første fortælle det til bestyrelsen. Jeg har nu sagt det, der er at sige i denne sag", slutter Jobs sit brev.

Bestyrelsen har tillid

Apples bestyrelse har også udsendt et statement. Her roser de Steve Jobs indsat i koncernen, og det fremgår tydeligt, at de stadig bakker op om Jobs som topchef.

- "Kommer der en dag, hvor Steve gerne vil aftræde, eller af andre årsager ikke kan fortsætte, vil de fortælle det", lyder det fra bestyrelsen.

LINKS:
Det åbne brev fra Steve Jobs
Statement fra bestyrelsen

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies