Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Steve Jobs: Hans bedste citater

Steve Jobs: Hans bedste citater

Når du læser Steve Jobs' tidligere udtalelser, så er det nemt at se, hvorfor firmaet skiller sig så meget ud i forhold til konkurrenterne i teknologibranchen. Tjek de bedste lige her!

Steve Jobs har sagt mange interessante ting over årene, blandt andet at teknologi alene ikke skaber gode produkter.
Steve Jobs har sagt mange interessante ting over årene, blandt andet at teknologi alene ikke skaber gode produkter.

Steve Jobs er ikke død, han har bare trådt tilbage som direktør for Apple.

Manden vil sandsynligvis stadigvæk have stor indflydelse på Apples udvikling de kommende år, og skabelsen af nye produkter. Og lur os om de næste par års produkter ikke allerede er på tegnebrættet alligevel.

Men hvad er det, der gør at Apple over de sidste 10 år har nydt så stor succes, at firmaet nu er verdens mest værdifulde teknologiselskab med over 75 milliarder dollars på bankkontoen?

Er det smart markedsføring fra Apples side? Hjernevask af masserne? Er det fordi pressen er korrupt og agerer heppekor for firmaet? Eller skyldes det måske, at Apple under Steve Jobs' lederskab har formået at skabe produkter, der bare fungerer, der er nemme at bruge og pæne at se på?

Som vi kommer ind på i historien om Sonys storhed og fald, så agerede Steve Jobs som enerådig diktator hos Apple. Han udstak klokkeklare retningslinjer og godkender personligt alle nye produkter.

Komiteer er ikke-eksisterende hos Apple. Steve Jobs er som en filminstruktør, der har fuld kontrol over det færdige kunstværk.

The Wall Street Journal har kigget  i arkiverne og fundet de bedste citater fra Steve Jobs, og de fortæller meget om mandens holdning til omverdenen og hvordan et godt produkt skal skrues sammen.

Citaterne...

"For noget så kompliceret, så er det svært at designe produkter med fokusgrupper. Ofte så ved folk ikke hvad de vil have indtil du viser det til dem."


"Det har været et af mine mantraer - fokus og enkelhed. Enkelhed kan være svære kompleksitet: Du er nødt til at arbejde hårdt for at kunne lave noget enkelt. Men i sidste ende er det værd at gøre det, for hvis du når derhen, så kan du flytte bjerge."


Du kan tjekke massevis af mandens udtalelser her, men sjovt nok har Wall Street Journal ikke inkluderet de to udtalelser, der, ifølge min mening, bedst illustrerer forskellen mellem Apple og andre teknologigiganter som HP, Sony og Samsung.


Dem får du her:

- "Grunden til, at Apple er i stand til at skabe produkter som iPad er fordi at vi altid prøver at være i krydsfeltet mellem teknologi og de humanistiske videnskaber, og at være i stand til at få det bedste fra begge verdener."


- "Det er en del af Apples DNA, at teknologi alene ikke er nok. Det er teknologi kombineret med humaniora, der giver det bedste resultater og får vores hjerter til at synge."

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 25-08-2011 18:09:17

Ja han har udrettet store ting for apple, men glemmer vi ikke lidt, at han var ved at køre det i sænk, første gang han var ansat???

0 0
Katron 25-08-2011 18:10:25

Altså dengang, inden Microsoft reddede deres røv??

0 0
Joddler 25-08-2011 09:38:48

for en mand der har sørget for en fremgang for et firma som kun få mennesker kan drømme om, godt nok er jeg Android mand, men Steve har alligevel formået en hel del igennem sin karriere hos Apple, og hatten af for det!!

0 0
Schwartz 25-08-2011 10:16:52

Enig vi ville ikke have haft et så spændende Gadget/PC marked som vi har i dag hvis ikke Apple havde været med. Det ærgelige patentcirkus som alle har deltaget i på det sidste, ændrer intet ved at Manden har skubbet til overlæggeren. Og jeg er også on the Androids, dog uden at falde ukritisk på r.... for det ;-)

0 0
JP 25-08-2011 09:08:54

Om muligheden for trådløst at dele et musiknummer med en Zune for at komme i kontakt med en pige.

"In a word, no. I've seen the demonstrations on the Internet about how you can find another person using a Zune and give them a song they can play three times. It takes forever. By the time you've gone through all that, the girl's got up and left! You're much better off to take one of your earbuds out and put it in her ear. Then you're connected with about two feet of headphone cable."

0 0
Hans Jákup Danielsen 25-08-2011 08:57:12

ligger stadig nr 1 hos mig :D

0 0

Om brug af cookies