Steve Jobs: ”Ingen vil nogensinde købe en stor telefon”

Hvis Steve Jobs levede og stadig var i spidsen for Apple, er det ikke sikkert vi havde fået iPhone 6 Plus.

Steve Jobs: ”Ingen vil nogensinde købe en stor telefon”

Der er sikkert delte meninger om, hvorvidt Apple førers videre i afdøde Steve Jobs ånd. Mange vil sikkert mene, at det meste er helt i tråd med Jobs tanker, men på et punkt var tirsdagens præsentation ikke som Jobs forudsagde.

Læs også: Apple iPhone 6 og 6 Plus slippes løs – her er de

iPhone 6 Plus med en ekstra stor skærm på 5.5 tommer ville ikke passe i Steve Jobs bukselomme – det mente han tilsyneladende selv.

Nu skal der selvfølgelig være plads til at skifte mening, men tilbage i juli 2010, holdt Steve Jobs en pressekonference, der omhandlede dårligt signal på iPhone 4. Her udtalte Steve Jobs ifølge PhoneArena, med henvisning til Motorola Droid X med 4.3 tommer skærm, at “No one is ever going to buy a big phone.

Læs også: Apple iPhone 6 og 6 Plus: her er de danske priser

Dette citat husker Samsung åbenbart klart og tydeligt, og derfor har selskabet moret sig på bekostning af Steve Jobs og iPhone 6 Plus, ved at udsende et tweet med Jobs citat og underteksten: ”Guess who surprised themselves and changed their minds”(”Gæt hvem der overraskede sig selv og ændrede mening”).

Kilde: TwitterPhoneArena

Seneste nyt i sagen

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 4/3/2014 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med historien; Haunted Empire, Apple Efter Steve Jobs – ny bog lige på trapperne – Du kan læse det videre forløb her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.