Steve Jobs’ mindestatue afsløret

Statuen, der er lavet til ære for Steve Jobs, og som skal stå ved Apples hovedkvarter i Cupertino, er blevet afsløret

Steve Jobs’ mindestatue afsløret

Ved Apples hovedkvarter i Cupertino i Californien skal der stå en statue til minde om Steve Jobs, der stiftede firmaet og var forgangsmand for mange af de ikoniske Apple-produkter. I en konkurrence er vinderen nu fundet og afsløret.

Blandt over 10000 bud vandt den kroatiske kunstner Dragan Radenovic med sit værk, der skal blive til en tre til fem meter høj søjle med en buste af Jobs på toppen. En nedskaleret model blev vist frem på Jobs fødselsdag.

Læs også: Apple patent – høretelefoner til fitness

Atypisk Apple

Ettallet og nullet på statuen repræsenterer det binære talsystem, og der er desuden to kyrilliske bogstaver på søjlen. Radenovic fortæller, at folkene fra Apple foretrak værkets uperfektheder frem for andre, mere computercentrerede bud.

Kroatens værk vil blive sendt til Cupertino, hvor Apple vil kigge værket igennem en sidste gang for formelt at godkende det, hvorefter produktionen af den egentlige statue vil begynde.

Udtrykket ligger langt fra Apples produkter, men hvad synes I om statuen?

Seenste nyt om emnet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. d. 20/2/2014 fulgte vi artiklen op med et indlæg omkring Derfor er iPhone og iPad først med de nye apps – Den videre historie om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.