Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Steve Jobs skoler åbnet i Holland

Steve Jobs skoler åbnet i Holland

Der er netop åbnet syv såkaldte ”Steve Jobs skoler” i Holland, hvoraf to af disse er med iPad-baseret pensum på alle klassetrin.

Holland har netop åbnet syv såkaldte ”Steve Jobs skoler”, hvoraf to af disse vil have iPad pensum på alle klassetrin, mens de resterende fem vil udvide i takt med børnene bevæger sig op på højere klassetrin. Det skriver Intomobile.com.

Idéen i disse ”Steve Jobs skoler” er, at erstatte gammeldags uddannelses værktøjer såsom tavler, skemaer og forældremøder – alt sammen med iPads. Lærerne ”erstattes” også med ”coaches”, der så skal vejlede børnene, mere end lære dem, i at forfølge deres egne drømme og projekter, samt gruppeprojekter.

Børnene kan også mødes når det passer dem på den virtuelle skolegård, sCoolSpace. Her har eleverne og deres coaches hver deres egen avatar og kan kommunikerer via FaceTime eller beskeder.

Forældrene kan følge med i deres børns fremskridt via ”iDesk Learning Tracker”.

Børnene er ikke forpligtet til at være i skole hele dagen. De kan dukke op mellem 7.30 og 18.30, men er påkrævet at være ”på” mellem 10.30 og 15.00. Forældre kan også tage på ferier når det passer dem, da børnene kan passe skolearbejdet på farten.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mike 24-08-2013 12:48:35

Og så skal det styres fra bibelbæltet i USA. Eller hvad? Scary!!

0 0
Jesper 23-08-2013 21:20:10

...der røg så lige en generation af elever på de syv skoler!
At overlade disciplin til børnene selv, er så himmelråbende naivt, at man ikke skulle tro, at Holland har været igennem 70'erne ligesom os andre....nå, ja! Nogen af os andre, i hvert fald!

At kalde det "Steve Jobs skoler" er også lidt poppet! Jeg tror netop at Mr. Jobs satte pris på disciplin og satte ekstremt høje forventninger til sine medarbejderes disciplin. Det står lidt i kontrast til, hvad de kommer til at lære på disse skoler!
Var der ikke noget med, at han sagde, at hvis man ikke havde en funktion til et møde, så kunne man lige så skride??

Nå, men som medarbejder i et IT leverandør firma, vil jeg da kun opfordre til flere af disse initiativer...blot ikke med Apple-udstyr, da de styrer priserne SÅ hårdt, at der ikke er noget at tjene på det, andet end salg af tilbehør!

Næh, Lenovo og Samsung! Dér er det s'gu til at forhandle om priserne!
Så kunne man kalde dem Lenovoskoler eller Samsungskoler....nå, ja, man kunne da også bare kalde dem noget så gammeldags som.....skoler!

0 0
Om brug af cookies