Steve Jobs skoler åbnet i Holland

Der er netop åbnet syv såkaldte ”Steve Jobs skoler” i Holland, hvoraf to af disse er med iPad-baseret pensum på alle klassetrin.

Steve Jobs skoler åbnet i Holland

Holland har netop åbnet syv såkaldte ”Steve Jobs skoler”, hvoraf to af disse vil have iPad pensum på alle klassetrin, mens de resterende fem vil udvide i takt med børnene bevæger sig op på højere klassetrin. Det skriver Intomobile.com.

Idéen i disse ”Steve Jobs skoler” er, at erstatte gammeldags uddannelses værktøjer såsom tavler, skemaer og forældremøder – alt sammen med iPads. Lærerne ”erstattes” også med ”coaches”, der så skal vejlede børnene, mere end lære dem, i at forfølge deres egne drømme og projekter, samt gruppeprojekter.

Børnene kan også mødes når det passer dem på den virtuelle skolegård, sCoolSpace. Her har eleverne og deres coaches hver deres egen avatar og kan kommunikerer via FaceTime eller beskeder.

Forældrene kan følge med i deres børns fremskridt via ”iDesk Learning Tracker”.

Børnene er ikke forpligtet til at være i skole hele dagen. De kan dukke op mellem 7.30 og 18.30, men er påkrævet at være ”på” mellem 10.30 og 15.00. Forældre kan også tage på ferier når det passer dem, da børnene kan passe skolearbejdet på farten.

Seneste nyt om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 20/8/2013 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der drejer sig om Wozniak kritisk over for JOBS-filmen – Den kan læses her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.