Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor efterspørgsel forsinker Googles Pixel-telefoner

Stor efterspørgsel forsinker Googles Pixel-telefoner

I sidste uge startede salget af topmodellerne Pixel og Pixel XL i udlandet, men Google kan slet ikke følge med de mange forudbestillinger.

Foto: Google

Googles nye strategi med de to Pixel-telefoner, hvor it-giganten for første gang selv står for al udvikling og design af sine smartphones, ser ud til at have virket - trods deres høje iPhone-priser.

Den amerikanske søgegigant er nemlig blev mødt med langt flere forudbestillinger end forventet, efter at købere i USA, Storbritannien, Tyskland, Australien og Canada har kunne forudbestille de to telefoner i perioden 4. til 20. oktober.

Læs også: Google Pixel og Pixel XL overlever en time under vand - og dog 

Til hjemmesiden 9to5google oplyser Google, at forsalget af Pixel og Pixel XL er gået langt bedre end forventet.

"Vi er i ekstase over at se begejstringen for vores nye Pixel-telefoner, og ærlig talt har efterspørgslen for forudbestillinger overgået vores forventninger. Vi arbejder på at fylde vores lagerbeholdning op igen så snart som muligt."

Op til 3 ugers forsinkelse

På trods af, at store dele af verden endnu ikke kan få fingrene i de to Google-telefoner, har Google altså ganske svært ved at følge med efterspørgslen.

Et stort antal brugere - primært fra USA - som har forudbestilt de to smartphones i de to forgangne uger, melder om flere ugers forsinkelse, efter at det først fremgik, at telefonerne ville blive leveret i starten af denne uge.

Læs også: Google Pixel og Pixel XL: Sådan lyder de første anmeldelser

En medarbejder fra Googles eget teleselskab, Fi, oplyser til 9to5google, at Googles ’forsendelsesafdeling er 3 uger bagud’. Hvis du har forsøgt at få fat i Pixel-telefonerne ved at købe den i udlandet, kan du altså risikere at skulle væbne dig med en god portion tålmodighed. Indtil videre ser Storbritannien og Tyskland dog ikke ud til at være ramt af forsinkelser.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies