Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor gennemgang af Galaxy S III i ny video

Stor gennemgang af Galaxy S III i ny video

Samsung har fået produceret en ny reklamevideo, der viser mange features i Galaxy S III, købt eller solgt?

Samsung Galaxy S III: (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III: (Foto: Mobilsiden.dk)

Samsungs lancering af Galaxy S III har været den største mediedækkede lancering af en smartphone, der ikke er produceret af Apple.

At mobilen så er et sandt Android monster, giver kun plus point til Samsungs karakterbog. De fleste større sider har lavet deres anmeldelse af mobilen, det samme har vi i vores kæmpe mobiltest.

Men Samsungs medieomtale er tilsyneladende ikke nok, til at afholde dem fra selv at lave en næsten fire minutter lang præsentations video, af Galaxy S III. Samt alle dens nye features, der skal være med til at lette hverdagen for dens ejer.

Se den flotte præsentationsvideo herunder og fortæl om du er købt eller solgt?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 14-06-2012 13:45:41

Hader følsesbetinget livstils Reklamer... Er ikke solgt, mega glad for min HTC One X, meget federe design, og ikke mindst skærm.

0 0
Peter 14-06-2012 12:36:01

Flot telefon og video! Men er nu også meget glad for min HTC One X ;) Videoen viser da ihvertfald at man ikke skal købe iphone!!! Men jeg synes også de har kopieret en hel del fra mange andre telefoner, lidt synd synes jeg...

0 0
Klaus 14-06-2012 23:31:13

Nej for guds skyld....Iphone er en meget farlig telefon...og grim ...og dårlig... Sjovt at alting i sidste ende kommer til at handle Iphone.

0 0

Om brug af cookies