Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor kamera sammenligning (Lumia 930 vs HTC One M9)

Stor kamera sammenligning (Lumia 930 vs HTC One M9)

HTCs topmodel er udstyret med samme 20 megapixel sensor som Lumia 930, men hvordan klarer den sig i faktisk billedkvalitet?

Et af billederne fra testen, Lumia 930 til venstre og HTC One M9 til højre, i dette tilfælde blev det ifølge AAWP uafgjort.
Et af billederne fra testen, Lumia 930 til venstre og HTC One M9 til højre, i dette tilfælde blev det ifølge AAWP uafgjort.

Den nyeste topmodel fra HTC og den ældre Lumia 930 bruger begge den samme Toshiba 20 megapixel sensor til at fange billeder med, men betyder det at billederne er lige gode? Ikke nødvendigvis, der foregår en masse processering fra det øjeblik billedet fanges, til det i sidste ende præsenteres for brugeren, her kan eksempelvis optikken og Optical Image Stabilization (OIS) spille ind.

Allaboutwindowsphone.com har lavet en større sammenligning af billeder fra de to telefoner som desuden har næsten samme sensor størrelse, 1/2.5" kontra 1/2.3" - dog har Lumia 930 billede stabilisering som er en klar fordel.

Begge modeller bruger den seneste software, alt i alt konkluderede Allaboutwindowsphone.com, at features som kamera algoritmer, OIS og linser i Lumia 930 gjorde, at den vandt denne lille test, men dog ikke med så klar en fordel som man måske kunne forvente baseret på den kritik der ellers har været af M9-kameraet - som det bliver noteret har været baseret på tidligere software versioner.

Dog oplyses det også, at Ultrapixel kameraet på fronten af M9 er helt i top, så man kan i al fald tage nogle gode selfies.

Alle billederne kan ses i kilden hvor man kan danne sig et godt overblik over hvordan konklusionen nås billede for billede.

Kilde: AAWPForrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies