Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor overhaling til Chromecast

Stor overhaling til Chromecast

Der er gode nyheder til ejere af Googles Chromecast, for amerikanerne har nemlig afsløret flere nyheder omkring netop den

Der er godt nyt, hvis du er ejer af en af Googles Chromecast dongles. Ved I/O kunne Google løfte sløret for flere tiltag, der kommer til at gøre den populære streaming-pind mere anvendelig.

En del vil tænke 'endelig!', men nu kommer spejling af Android til Chromecast. Funktionen har været sukket efter længe, men nu bliver det snart muligt at spejle indholdet af sin Android-telefon op på fjernsynet uden at skulle igennem en masse foranstaltninger og mere eller mindre lyssky programmer. Via Chromecast-appen bliver det muligt at vise sine evner i Flappy Bird frem på Chromecast uden de store problemer. Funktionen vil blive udrullet i beta-version i løbet af nogle uger.

Læs også: Google Chromecast anmeldelse: nem og billig streaming til fjernsynet [PRODUKTTEST] 

For at udnytte en Chromecast fuldt ud, bliver man nødt til at have nogle apps, der kan udnytte den, og det har ikke været lige let indtil nu. Nu har Google dog valgt at liste de apps, der har Chromecast-funktion på deres egen hjemmeside, så det bliver lettere at finde en spændende app, der vil gøre livet med Chromecast lidt bedre.

WiFi er ikke længere en nødvendighed, i hvert fald når udrulningen er en realitet senere på året, da ens Android-telefon vil blive i stand til at se, om der er nogle Chromecast-enheder i nærheden. Har man lyst til at forbinde de to over internettet, får man en pinkode for at sikre, at det er den rigtige enhed, man har forbindelse til, og så kan man ellers sætte Netflix på i sommerhuset, selvom der ikke er WiFi. Det skal dog aktivt tilvælges, hvis man vil bruge denne funktion.

Læs også: VLC får Chromecast-mulighed

Til sidst bliver det også muligt at lege lidt med Chromecasts pauseskærm. Det bliver muligt at vælge, hvad Chromecast skal vise, når du ikke lige streamer kattevideoer på YouTube, så man eventuelt kan se vejrudsigten, hvis man synes det er spændende.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus Jensen 27-06-2014 16:27:18

Dejligt at i er så super hurtige og skarpe til at svarer - tak for det!
Jeg har lige et spørgsmål mere, denne "store overhaling" indebærer det en ny enhed, eller er det blot en software opdatering?
Det jeg er nysgerrig på er; Kan jeg roligt købe en Chromecast nu, og så bare vente med spænding, eller kommer der en ny enhed med overhalingen?

0 0
Onkel_Per 29-06-2014 08:44:17

Som jeg læser det, så et det softwareopdatering.

1 0
Rasmus Jensen 26-06-2014 22:34:05

Hej, er der nogen der kan fortælle mig, om det med den nye opdatering bliver muligt at se TVplay på sin Chromecast, enten via mobil eller en app?
Derudover er jeg interesseret i at høre om det er muligt at koble Chromecast direkte til sin projekter hvis den har USB og HDMI stik?

0 0
Onkel_Per 26-06-2014 23:33:11

ChromeCast er egentlig ligeglad med om det er et TV eller en projektor den bliver sat til. Og der behøver kun et HDMI-stik i projektoren. USB-stikket er til power og man kan i stedet bruge den medleverede strømforsyning.

1 0

Om brug af cookies