Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor stigning i andelen af Windows Phones

Stor stigning i andelen af Windows Phones

En ny rapport viser, at Windows Phone i andet kvartal er steget med 115 procent, i forhold til samme kvartal af 2011.

Det er opløftende tal i en ny rapport fra IDC, der viser at Windows Phone i andet kvartal er steget med 115 procent, sammenlignet med samme kvartal af 2011.

Det er dog stadig ikke nok til virkeligt blande sig med de store aktører på markedet: iOS og Android.

Med den nye rapport har vi også fået nye tal for samlede markedsandele, fordelt på de forskellige mobile styresystemer.

Windows Phone er på et år steget fra 2,3 procent til 3,5 procent.

Til sammenligning er Android nu oppe på en markedsandel på hele 68,1 procent, mens iOS på andenpladsen har 16,9 procent.

I kommentarerne til rapporten fremgår det, at stigningen for Windows Phone blandt andet skyldes et øget salg af Nokias Lumia-modeller.

Kilde: IDC

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

phoenix 09-08-2012 13:29:29

Wow hele 1.2 procentpoint stigning til 3.5%, så er WP og microsoft da lige på nippet til at overtage mobilmarkedet.

/end sarcasm

0 0
09-08-2012 14:05:02

Det er da endnu sjovere at WP stigning til 3.5% er det mest spændende ved den undersøgelse :D Slet ikke at Android snart sidder på 70%, hvilket jo tydeligt viser at det på ingen måder har tabt momentum som andre artikler ellers har tydet på.....

0 0
Henrik 10-08-2012 14:01:51

Tja...Android har måske næsten 70% af markedet, men det har også markedets ringeste user-purchase rate pr. app.

Alle app- og spil-udviklere jeg kender brokker sig over, at under 30% af salget af deres apps og spil kommer fra Android. iOS står for størstedelen og selv "utjekkede platforme" som Symbian og Java har lige så gode eller bedre download tal end Android.

Til gengæld er Android det system der er mest vanskelig at vedligeholde sine apps på pgs. fragmenteringen og div irriterende ting.

Ikke noget at sige til, at mange udviklere, især de mindre, dropper Android igen.

0 0
DX 10-08-2012 15:36:12

@Henrik Det store flertal af dem jeg kender der bruger Android telefoner, er glade for deres telefoner, og de er fløjtende lige glade med om app & spil udviklere brokker sig. Og med den udbredelse Android OS allerede har, vil der komme masser af udviklere frem over. Den almindelige forbruger har fået en telefon der er nem at betjene, og hvor man selv kan bestemme over skærmenes indhold af Widgets osv. Selv min gamle mor kan finde ud af at betjene sin Android mobil & downloade apps,og tilpasse mobilskærmene med det hun foretrækker,feks widgets med kalender, vejrudsigt bogmærker fra browser osv, det har aldrig været nemmere for en ganske almindelig forbruger, der samtidig gerne vil bestemme lidt over sin egen mobil

0 0
Henrik 10-08-2012 16:07:32

Så nemme er de sgu heller ikke. En WP eller iPhone er da nemmere at betjene, fordi de er mere enkle - men ja, for iOS's vedkommende også mere begrænset, men det er de fleste også ligeglade med.

De argumenter du bruger for Android er noget nørder bekymrer sig om, ikke almindelige brugere.

Og...når app-udviklere ikke kan tjene penge på en platform, går det galt på et tidspunkt. Der skal bare een platform mere til (f.eks. WP) som er nemmere at tjene penge på...og PUFF! så ryger Android som sekundær app platform og bliver nr 3 istedet for.

Det var præcis det der skete for Nokia for et par år siden.

0 0
DX 09-08-2012 10:46:46

Men fra hvilket antal i 1ste til hvilket antal i 2det kvartal. % siger jo intet uden stk tal.

0 0
Om brug af cookies