Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor succes for TV 2's applikationer

Stor succes for TV 2's applikationer

TV 2 har set en kæmpe stigning i anvendelsen af deres applikationer til smartphones.

TV2 lancerede i januar den første applikation til mobilen. I løbet af den første måned var der 2 millioner sidevisninger på applikationen - et antal, der har været støt og kraftigt stigende siden.

I juli måned var der således over 30 millioner sidevisninger på TV2's nu otte forskellige applikationer.

Applikationerne er indtil nu downloaded 400.000 gange.

Det er især applikationen til iPhone, der er særligt populær, men også applikationen til Android følger godt efter.

Touren på mobilen

Også TV2 Sporten's Tour de Fance applikation var en stor succes.

15 millioner sidevisninger blev det til i løbet af juli måned, fordelt på de godt 2 millioner applikations-brugere.

TV2 har siden januar søsat otte forskellige applikationer til iPhone og Android-mobiler:

  • TV2 Nyhederne
  • TV2 Sporten
  • TV2 Beep
  • TV2 TVTID
  • TV2 Finans
  • TV2 VM Fodbold
  • TV2 News
  • TV2 Tour de France 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 20-08-2010 14:19:44

Jeg syntes reklamer skulle helt ud af mobiltelefonerne. Der er rigeligt med reklamer i tv og aviser og ugeblade. Så det ville være skønt hvis vi kunne blive fri for reklamer på vores mobiler. De er kun til stor irritation. Jeg vil ihvertfald ikke benytte tv2's app når der er reklamer indbygget.

0 0
Exert 20-08-2010 15:59:03

Så er det jo heldigt, at man som oftes kan købe en reklamefri version af samme app. Det er der godt ikke så meget af i danske apps til Android, men når der bliver åbnet for betalingsapps, tror jeg dit reklameproblem bliver meget lille.

0 0
spock123 18-08-2010 18:23:01

Jeg var for hurtigt ude, og beklager min udfaren.

Tak til Jan Hoffmann for god udmelding.

0 0
Exert 18-08-2010 11:16:04

Der er desværre tendens til kun at snakke om iPhone-applikationer i diverse medier. Måske er det for at forenkle tingene, men det betyder bare at Androidapplikationer altid kommer i anden række. De bliver lavet senere, i en mere skrabet udgave eller slet ikke.
Tv2 er helt klart en af de bedre til også at levere til Android, og hvis en applikation kræver Android 2.2 kan jeg godt forstå den ikke lige kommer med det samme. Jeg er bare ikke sikker på at iPhoneapplikationer bliver vurderet med helt samme kriterier, fordi "vi skal i hvert fald have en iPhoneapplikation" (det var en generalisering, jeg ved det).

0 0
Jan Hoffmann 18-08-2010 10:30:29

*) TV 2 kører de sidste tests på TVTID til Android i disse dage.
*) TV 2 News kommer også til Android, men jeg vil faktisk helst udgive den til Android 2.2, der angiveligt skulle understøtte HTTP-streaming, der giver adaptiv bitrate, hvilket sikrer den bedste kundeoplevelse
*) TV 2 Finans er allerede ude til Android

Vi forsøger at lave apps til alle de platforme, hvor der trafikalt er basis for en bæredygtig forretning.

Med venlig hilsen

Jan Hoffmann, TV 2

0 0
20-08-2010 10:57:47

Syntes simpelthen det er super, at TV2 spreder sine apps ud på flere platforme. Hvis bare flere var som jer.

0 0
evilguy 18-08-2010 20:11:37

Jan Hoffmann-> Kunne TV2 så ikke bruge lidt tid på at teste de Apps FØR de bliver udgivet? TV2 Finans app'en til iPhone kan nævnes som et eksempel. Mangen til sjusk skal man lede længe efter.
Og hvad med TV2 Beep. Irriterende reklamer som dukker op uregelmæssigt og i den grad forstyrre - hvorfor ikke bare lade reklamen synlig hele tiden, så man ikke ved et "uheld" kom til at trykke på reklamen.
For slet ikke at tale om TV2 nyhederne appen, hvor funktionerne er ubrugelige pga. elendig interface. Tjenesterne er gode, men GUI'en er til at lukke op og sk*de i.
Et godt råd - opret en tråd på mobildebat.dk og så noget konstruktiv kritik til jeres indholdsrige apps, som desvære lider under elendigt GUI og MEGET uheldige design valg.

0 0
Jan Hoffmann 19-08-2010 08:34:58

Du har ret omkring en række pointer.

Finans på iPhone havde en irriterende fejl, somgjorde at du faktisk pt. ikke kan finde app i app store, da vi trak den tilbage. Den ligger nu til godkendelse i en ny udgave. På Android var den super med det samme og det rammer sagens kerne. Det er ret kompliceret at installere test-versioner af apps på iPhone, så mange brugere kan nå at teste inden release - det er markant nemmere på Android. Dog er der iværksat en række forbedringer, så det i fremtiden ikke sker....

TV 2 har HELT BEVIDST forsøgt at eksperimentere med forskellige interfaces. På nyhederne-app kan du jo bare skifte til traditionelt liste-view, hvis du foretrækker det. Ryst telefonen eller gå i indstillinger. Vi har høstet nogle erfaringer - eksempelvis elsker jeg Tour-app - og nu går vi i gang med at ensrette vores apps designmæssigt.

Reklamerne er synlige - til stor glæde for annoncører. Til gengæld er vi ved at indbygge i vores apps, at du kan tilkøbe reklamefrihed. Prisen bliver den værdi, som en bruger har per år.

Inputs kan aldtid skrives til jhof@tv2.dk - og vi læser i øvrigt aktivt alle kommentarer på App Store og Android Market - som eksempel er der det rimelige ønske, at man kan bruge Sputnik-login til TV 2 News app, som vi er ved at implementere.

Alternativt kunne man gå den klassiske vej med at specificere, fokus-grupper, osv., men så havde vi nok næppe lanceret en eneste app endnu....

Med venlig hilsen
Jan Hoffmann, TV (der nu vil teste seneste beta-version af TVTID til Android)

0 0
Jan Hoffmann 19-08-2010 10:22:56

Rettelse:

Finans til iPhone er kommet ud i revideret version efter jeg skrev mit indlæg

TVTID-testen gik fremragende, så jeg forventer første version ude MEGET snart.

0 0
evilguy 19-08-2010 11:04:40

Jann Hoffmann-> Vi holder det lige ude i det åbne forum, for denne gang er fejlene så mange, at de ikke skal tysses ned.
Det lyder godt med en reklame fri version, men det var sådan set ikke klagen over TV2 beep.
Problemet er, at reklamen forsvinder og dukker op igen fuldstændig vilkårligt. Dvs. det ene øjeblik kan man navigere ved at trykke i bunden af skærmen, det næste øjeblik er der en reklame. Reklamen skal FAST stå i bunden af skærmen - ikke noget med at den forsvinder og dukker op igen 15 sekunder senere.
Ang. Tv2 nyhederne, så prøv engang at benytte den klassiske visning. Udover at man skal bruge evigheder på at scrolle op og ned for at finde nyhederne (lave bedre kategori inddeling), så er den øverste navigationsbar ubrugelig. Den er svær at benytte med normale fingre og tjenesterne er desværre ikke brugbare. F.eks. så virker webcam funktionen ikke, halvdelen af benzin priserne er enten ikke opdateret eller også ligger tankstationen +50 km væk. Vejrudsigten er et screenshot af TV's Tekst-tv med så små bogstaver at man skal have en lup frem. Nærmeste pengeautomat er ubrugelig uden et kort og trafikkameraer findes både i venstre side og højre side af navigationsbaren - og ingen af dem virker. Selv opsætningsmenuen er ubrugelig - prøv at tilslutte punktet "moderne visning" under "Andre". Hvis man prøver at føre fingeren fra venstre mod højre for at aktivere knappen (som man gør i ALLE andre programmer), så flytter knappen sig ikke, men det gør tilgengæld hele skærmen - SJUSK, SLØS OG ELENDIG DESIGN.
Et punkt skal dog roses - i ramte rigtig med GUI'en på TV2 finans... Kopier det design til alle de andre Apps.

0 0
Jan Hoffmann 19-08-2010 14:07:12

Reklameformatet ændrer vi ikke! Annoncørerne er glade - brugerne benytter vores apps og det er en fin kombination for os. Dog skal vi være opmærksomme på, at det ikke skjuler navigationen, at det ikke kommer for ofte osv. Det er nu annoncører, der sørger for, at disse apps er rentable og et fast banner er IKKE rentabelt.

Hvis webcam ikke virker, skal du lige skrive det direkte til mig, hvor du oplever problemet, da jeg ikke genkender problemet (og ikke er så ofte i dette forum).

Dine øvrige punkter er jeg principielt enig i - og det gøres der noget ved. Beep, Sporten og Nyhederne er alle under designmæssig revision - herunder forsvinder den øverste bar i Nyhederne.

0 0
evilguy 19-08-2010 16:01:55

Jan Hoffmann-> Der er ingen der taler om at ændre annonceformat, størrelse osv. Eneste klage er, at reklamen er synlig i 15 sekunder, så forsvinder den 15 sekunder og så er den synlig 15 sekunder.
Det gør det praktisk taget umuligt at navigere rundt i app'en, fordi man ved et uheld kommer til at trykke på reklamen igen og igen og igen og igen. Men det er selvfølgelig en fordel for TV2 - lige indtil en eller anden idiot gør reklamebereauerne opmærksom på, at TV2 på den måde tager r*ven på dem. Forbrugerne trykker ikke på reklamen, fordi det fanger deres interessse (tvært imod) men fordi de forsøger at navigere rundt i programmet. Det er ellers ikke så svært at lave rigtigt - hent Cnet programmet. Samme reklameformat nederst på siden (dukker op efter nogle få sekunders ventetid), fungerer på samme måde som TV2s, men reklamen forsvinder ikke og bliver stående i bunden. Så kommer brugeren ikke til at trykke på reklamen ved et uheld og reklamen er synlig hele tiden (læs: Mere eksponering til annoncøren). Bare gør som Cnet og alt er perfekt og vidunerligt.
Mht. til trafikameraerne, så har jeg testet det både i Hosltebro og Lemvig - ingen trafik-kamera.

0 0
TJ 18-08-2010 08:23:12

Der er mange virksomheder der stadig kun satser på Iphone OS. Men når året er gået er Android det næst største OS på markedet, kun overgået af Symbian, som måske kan holde skansen 1 år eller 2 endnu, før også de er efterladt i støvet.Så det er på tide at de vågner op og kommer ind i kampen. Med hensyn til TV2 apps, kan jeg kun finde TV2 Finans & TV2 Sporten på marked, men TV2 har vist set lyset og skal nok komme med, det er straks værre med den sovende kæmpe Danmarks Radio, som vi alle skal betale licens til, gad nok vide om de i det hele taget er klar over at smartphonen er opfundet

0 0
TF 18-08-2010 19:21:22

Ja først væk med ios, så symbian og så er der monopol til android, for vi ved jo alle at monopol er den bedste løsning når det gælder om udvikling og så slipper folk for at skulle vælge selv jubii det blir dejligt ;)

0 0
spock123 17-08-2010 21:24:45

Jeg har ikke fundet TvTid og Tv2 News apps til Android?

Kan det virkelig passe?
I så fald beklager jeg, men jeg var overbevist om at f.eks. Tv2 News App'en kun er lavet til iPhone.

0 0
Marcus Frederiksen 17-08-2010 20:56:46

De har da også udgivet dem til android?

0 0
spock123 17-08-2010 17:56:07

Når man f.eks lancerer tvTid, tv2news apps m.fl udelukkene til iPhone, så siger det vel sig selv at det er iPhone brugere der mest anvender de apps..

Tv2 skulle skamme sig

0 0
TF 18-08-2010 00:42:03

hvorfor skal de skamme sig, tv2 eller alle andre er da ikke forpligtede til at lave apps til alle telefoner, skal de så også skamme sig fordi de ikke er lavet til symbian ?

0 0
Ole Kristensen 17-08-2010 21:03:01

Der står i artiklen at applikationerne er til både android og iphone.
Så kan ikke helt se hvorfor tv2 skulle skamme sig.

0 0

Om brug af cookies