Stor Twitter opdatering ude nu

Twitter er gået i opdaterings-mode og sender nu forbedret software ud til Android, iPhone og iPad.

Stor Twitter opdatering ude nu

Opdateret den 21-09-2012.

Twitter er blandt de største sociale tjenester på markedet, og giver brugerne en let måde at dele og opdage nyt indhold på tværs af platforme, en ny opdatering sætter nu fokus på blandt andet ens Twitter-profil.

Den største opdatering er den til iPad, hvor Twitter er blevet genopbygget fra bunden, hvilket har resulteret i en væsentlig hurtigere applikation på platformen.

iPhone, iPad og Android enheder har fået nyt indhold på tjenesten, således er ens profil nu bygget op med et stort ”banner” billede i toppen af applikationen, samtidig har ens profil fået nyt indhold, opbygget på en let overskuelig måde.

Derudover er søgning efter hashtags og emner blevet lettere med autoudførelse, applikationen er desuden blevet smartere og hurtigere.

Den nyeste Twitter opdatering byder på en optimering af applikationen til Apples nye iOS 6 software.

Hent din nye version af Twitter her via Google Play til Android, eller App Store til iPhone og iPad.

Twitter opdatering

Mere om iPad

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 19/9/2012 var der nyt om emnet i sagen; Analyse: Windows vil overhale AndroidKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.