Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor video gennemgang af Windows Phone 7

Stor video gennemgang af Windows Phone 7

Microsofts Greg Sullivan tager os på en 25 minutter lang gennemgang af Windows phone 7 operativsystemet.

Microsofts nye mobile styresystem Windows Phone 7, blev introduceret på årets Mobile World Congress. Målet er, at det lander på enheder i fjerde kvartal i år, hvor rygter siger, at oktober nok er det tidligste.
Der har været en del fokus på Windows Phone 7, og vi har blandt andet set en video, hvor det folder sig ud.

Nu er der lagt fire videoer ud på YouTube (25 minutters film i alt), som tager os på en en tur igennem Windows Phone 7 og dens features. Greg Sullivan er senior productmanager for Windows Phone, det er ham, som optræder i disse videoer.

Til de interesserede kan det nævnes, at den enhed som benyttes i indslagene, hedder Samsung Taylor. Det er en af de udviklingsenheder, som er blevet sendt rundt til forskellige applikationsudviklere verden over i sidste uge.

Det lader endvidere til, at selskaber (eksempelvis HTC), kan tilføje nogle af sine egne elementer inde i Windows Phone 7 interfacet, dog vil de ikke være i stand til at modificere hele interfacet.

Se video...

Se video...

Se video...

Se video...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Pavil 02-08-2010 16:50:04

...troede ALDRIG, jeg skulle høre mig selv sige dette her, men det er jo lige førend man overvejer at anskaffe sig en WM(7!)-fon næste gang...

0 0
BE 30-07-2010 19:49:53

og hvor meget af det er så nyt?
Hele den der integratin via nettet, og de forskellige tjenester(Twitter, facebook og hvad de ellers hedder) er næsten ved at tage pusten fra en, - man er åbenbart ikke et helt levende menneske, hvis man ikke både er online og samtidig i kontakt med "gud og hver mand" konstant, så ens tid og fokus hele tiden er omkring mobilen.
- Hvad med at tage lidt fri fra det hele og også selv opleve lidt med familien og nyde tiden sammen med dem, hvis man ellers har tid til at stifte sådan en størrelse for alle de kontakter og meddelelser fr tjenester via mobilen.

0 0
Stefan 04-08-2010 09:22:15

Enig. Mange af de der ting virker som om de blot har finpudset det eksisterende OS. Der er mange ting som ser ud til at køre mere flydende, og der ser også mere touch venligt ud, med store knapper i stedet for de små osv.
Det jeg fik ud af videoerne er at Windows Phone 7 er mere fingervenligt end det gamle Windows Mobile, man kan gå hurtigere fra kamera - fotoalbum - kamera, man kan købe spil og musik igennem Xbox Live og Zune.

Fingervenligt - Jeg har en HTC HD2 med Windows Mobile 6.5 og har ingen problemer med menuer/knapper der, men jeg har heller ikke VILDT store fingre. Men anyway så vil det ikke være et salgsargument for mig.
Kamera - album - kamera - Det klarer Sense fint for mig i forvejen, så det er heller ikke noget jeg gider skifte for.
Xbox Live og Zune - Tja det er jo så det der skulle gøre det, men tænker at det nok bliver monster dyrt?

Jeg er sikker på de nok skal sælge nogle enheder, men tvivler på at det bliver WM6.5 brugerne som springer hurtigst efter dem. Mit gæt er folk som allerede har en Xbox, køber meget musik, eller som har en iPhone/Android telefon, og gerne vil have noget lir.

0 0
Durante 03-08-2010 21:07:23

De sælger vidst stadig stadig opkald-only telefoner... mon ikke du kan sætte tidsbegrænsning på opkald på den? :)

0 0
TF 30-07-2010 13:46:09

det ser faktisk lidt spændende ud og det er jo altid godt med en extra konkurent til at holde de andre os udviklere i gang :)

0 0
Ulrik 30-07-2010 10:50:09

...han lyder som om det aldrig er set før på en mobil! "Hvis du holder fingeren nede popper ikonet op og du skal selv bestemme hvor det skal ligge"...øhhhh, det har jeg da aldrig hørt om før!!!! :)

Men ellers tak for info og videos, gælder mig til at høre mere om systemet.

0 0
30-07-2010 13:46:57

Har du set en WM mobil før ? For hvis du har, skulle du jo gerne kunne se hvorfor han gerne vil vise hvor touchvenlig deres windows phone 7 er....

0 0
fubzot 30-07-2010 08:40:32

Nu tror jeg det er ved at v@re pA tide at skifte den gamle Nokia 6101 ud :D

0 0

Om brug af cookies