Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Store forventninger til Sonys kommende Z3-familie

Store forventninger til Sonys kommende Z3-familie

Sony varmer op til IFA-messen lanceringer med teaser-video som bekræfter at to nye mobiler og en tablet er på vej.

Der bliver travlhed ved Sony-standen ved årets IFA-messe i Berlin. Hele tre top-enheder forventes at få debut ved et presse-event den 3. september. De nye enheder bliver to nye topmobiler Xperia Z3 og Z3 Compact samt en Z3 Tablet Compact.

Læs også: Sony arbejder på mindre tablet

Teaser-videoen lægger op til store forventninger og inviterer Sony-fans til at kræve storhed i de kommende enheder. Reklamefilmen er strøet med små hints til features i de kommende topmobiler og toptableten: vandtæthed, lang driftstid, høj ydelse og glimrende kamera.

Se videoen nedenunder:

3 gange Z3

Sony Xperia Z3 ventes at få samme mål som Z2 forgængeren, dog vil en lidt større 5,3” skærm finde vej i et mere afrundet kabinet. Maskinrummet vil huse en hurtig quad-core med 3GB RAM og 16GB lager.

Den mindre Z3 Compact forventes at huse samme komponenter som storebror, de fysiske mål vil dog nærme sig den populære Z1 Compact lommevenlige format. Skærmen vil dog vokse til 4,6 tommer.

Se også: Sony Xperia Z3 Compact - nye billeder

Z3 Tablet Compact forventes at dele samme topydelse som sin miindre søskende. Skærmen vil byde på iPad mini lignende 7,9” tommer og Full HD opløsning.

Z3 Tablet Compact ved poolen. Og et muligt Smartwatch 3?
Z3 Tablet Compact ved poolen. Og et muligt Smartwatch 3?

Et muligt Smartwatch 3?

Hvad teaseren ikke røber er hvorvidt også får en afløser til Sony Smartwatch 2. Et tidligere lækket billede indeholder dog et uidentificeret ur som kan blive Sonys bud på et smartwatch 3.

Se også: Sony Xperia Z3 vist indvendig og udvendig

Sonys IFA presse-event den 3. september vil løfte sløret for de kommende nyheder. Pris og tilgængelighed er stadigt ukendt, men et lækket dokument fra en tysk teleoperatør, peger på en salgsdebut inden udgangen af september.

Kilde: Sony Xperia

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies