Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Store nyheder i Motorolas RAZR-serie

Store nyheder i Motorolas RAZR-serie

I dag har Motorola afsløret nye mobiler i den populære RAZR serie. De nye modeller ved navn KRZR, RIZR og RAZR MAXX er designmæssige nyskabelser af klassikeren RAZR. Heldigvis har også indholdssiden fået et løft.

RIZR

En af de spændende nye modeller hedder RIZR. Det er nemt at se, at RIZR er en videreudvikling af RAZR. Formerne er de samme som i klassikeren blot med enkelte men alligevel mærkbare ændringer.

Det mest iøjnefaldende nye er, at klappen er udskiftet med et slider design. Desuden skulle Motorola have valgt nye og bedre materialer samt nyskabende, spændende farver til modellen, end dem, vi kender fra flagskibet RAZR.

På indholdssiden er der også sket noget siden RAZR. RIZR er kendetegnet ved en indholdsside med intuitive funktioner. Af specifikationer kan nævnes et 2 megapixel kamera med dedikerede knips-knapper. Desuden har modellen musikafspiller, der understøtter de fleste formater samt mulighed for videooptagelse.

Så selvom RIZR funktionsmæssigt ikke har noget nyt og banebrydende at tilbyde i forhold til hvad de andre producenter disker op med, er der sket rigtig meget siden RAZR. Samtidig har vi et RAZR-lignende men alligevel nyskabende design, som nok skal vinde gode point hos forbrugerne.

KRZR
Den anden af de nye modeller hedder KRZR. Denne spændende nye model er med klap og har sit smalle design som et af sine vigtigste kendetegn. I forhold til klassikeren RAZR er der barberet mere end en centimeter af i vidden.

Det visuelle udtryk har da også en stor betydning for KRZR. Man kan tydeligt se, at der er kælet for detaljen. Modellen har et yderst elegant og råt udtryk, der kombinerer et magnesium-lignende materiale med krom og glas.

På indholdssiden har modellen et 2 megapixel kamera og bluetooth. Desuden er der musikafspiller og mulighed for udvidelse af hukommelsen op til 1 GB.

KRZR kommer både som GSM og CDMA og bliver lanceret globalt i anden halvdel af 2006.

RAZR MAXX

Sidst men ikke mindst har vi RAZR MAXX, som på indholdssiden er den mest spændende af de tre.

Udover et specielt og spændende design er telefonens vigtigste kendetegn muligheden for hurtig opkobling.

RAZR MAXX er nemlig en HSPDA eller turbo 3G mobil, som det også kaldes. Hastigheden for opkobling er op til 3,6 MB på telefonen. Hermed er Motorola ude med en mobil, som kan konkurrere med producenter som Samsung og BenQ, som allerede er ude med HSPDA-modeller.

Der findes endnu ikke så mange oplysninger om de øvrige funktioner i denne model. Det eneste vi ved med sikkerhed er, at den kommer til at indeholde et to megapixel kamera samt et mere enkelt VGA kamera til videosamtaler.

Derfor må vi vente med at få stillet vores nysgerrighed til anden halvdel af indeværende år, hvor RAZR MAXX, som de to andre modeller, lanceres.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies