Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Store nyheder til YotaPhone 2 med skærm på bagsiden

Store nyheder til YotaPhone 2 med skærm på bagsiden

Der lander i dag store nyheder til smartphonen, YotaPhone 2 med sin unikke ekstra skærm på bagsiden.

Producenten, Yota, der står bag den noget anderledes YotaPhone 2, overrasker i dag med tre store nyheder til sin smartphone, der adskiller sig gevaldigt fra de fleste andre smartphones på markedet.

Læs også: YotaPhone 2 med sine 2 skærme lanceret

Bag på smartphonen finder du en usædvanligt batterisparende og læsevenlig E Ink-skærm, som gør den særlig velegnet til at læse e-bøger.

Android 5.0 Lollipop ruller ud lige nu

Den første nyhed til YotaPhone 2 er en opdatering til Android 5.0 Lollipop, der lige nu ruller ud til alle brugerne. Opdateringen bringer det nye Material Design, et forbedret notifikationssystem med tre prioriteter, forbedret batterilevetid og ydeevne samt mange andre ting.

Opdateringen giver også understøttelse for nyhedsfeeds fra de tre sociale medier, Facebook, Instagram og Twitter, så du kan blive opdateret om seneste nyt på den strømbesparende skærm bag på uden at skulle tænde den strømslugende skærm foran.

Ny variant i hvid

Som en del af den store annoncering i dag kan du nu også købe YotaPhone 2 i farven hvid som en ekstra mulighed til den i forvejen sorte model. Farverne på E Ink-skærmen vil derfor også være omvendte, således at al baggrundsfarve er i en matchende hvid farve, mens alle detaljer, tekst og lignende modsat vises i sort.

Sat ned i pris med 725 kroner

Den sidste nyhed, som Yota kan glæde med, er et prisfald på 725 kroner svarende til cirka 1/6 af den oprindelige pris, der er barberet af. Derfor kan du nu købe YotaPhone 2 – enten i sort eller hvid – for 4475 kroner i forhold til de tidligere 5200.

For det beløb får du en 5" stor AMOLED-skærm foran med en Full HD-opløsning på 1080 x 1920 pixels, mens E Ink-skærmen bagpå er en anelse mindre. Den måler 4,7" og har en en 4 gangere lavere skærmopløsning på 540 x 960 pixels.

Læs også: YotaPhone 2: Hands-on med YotaPhone direktøren

Processoren er fra Qualcamm og er af Snapdragon 800-typen med fire kerner, som får følgeskab af 2 GB RAM og 32 GB intern lagerplads. Bag på sidder der et 8 MP kamera, der af Yota loves at præstere bedre efter opdateringen til Lollipop.

Hvis YotaPhone 2 er noget for dig, kan du tage et kig forbi firmaets webshop, hvor du kan købe den til den nye pris på 4475 kroner med gratis levering.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies