Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Store spil på vej til Windows Phone's Xbox-del

Store spil på vej til Windows Phone's Xbox-del

Nu er der ved at være interessante spil klar til Windows Phone. Den 6. april vil der være nyheder i Windows Marketplace.

Nu sker der yderligere lidt på spilfronten i Windows Marketplace, den 6. april vil der komme nogen af de mest populære spiltitler i Windows Marketplace.

Fra starten af april vil Angry Birds, Doodle Jump, Plants vs. Zombies, Hydro Thunder Go, Sonic the Hedgehod 4 Episode I og geoDefense være at finde i applikationsbutikken.

Alle ovenstående spil er Xbox Live kompatible og kan integreres med dit gamer tag, så du kan spille på din Windows Phone 7 og det ses på din onlinegaming profil.

Danmark har endnu ikke adgang til Marketplace, med mindre man laver en workaround, men med Mango-opdateringen, som kommer i efteråret får vi også glæde af Xbox på Windows Phone.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hejselbæk 27-02-2011 09:38:27

Ja, det skal være en selvfølge, helt sikkert. Danmark er jo af samme årsag ikke blandt introduktionslandende, så det er kun de mest entusiastiske smartphone brugere, der vil være med i første række, der investerer i Windows Phone 7 allerede i dag. Så kan hr. og fru Danmark komme med til efteråret. MS har jo heller ikke ligefrem lagt skjul på, at det kan være en begrænset fornøjelse i Danmark lige nu. Ang. XboxLive så skal dit LiveID på telefonen være det samme, som du tilknytter Zune og Xbox. Det spiller max med leaderboards, achievements etc.

0 0
Hejselbæk 26-02-2011 09:20:39

Jeg tror ikke, jeg er den eneste dansker, der allerede nu har adgang til Marketplace og XboxLive. Så der er nok flere, end man tror, der synes dette er en god nyhed. Der er jo ikke ligefrem tale om rocketscience... Og når spillene afvikles i XboxLive regi, så bliver de noget mere interessante end de andre OS-versioner.

0 0
sebQbe 26-02-2011 13:15:01

Det er du helt sikkert ikke, men for størstedelen af typiske smartphone brugere i dag (=alle), så er det altså ikke noget man bare lige gør.

Men min pointe er at det ikke er et spørgsmål om man kan få adgang eller ej. Det burde være en selvfølge at man kan! Uden ninjatricks, vel og mærke.

Desuden, så vidt jeg har forstået, så er det vel sådan at hvis du allerede har en Xbox 360 og derved et Xbox Live gamertag, så kan du ikke bruge dit gamertag med din WP7 mobil da gamertagget er dansk baseret.

0 0
sebQbe 25-02-2011 15:25:27

Vi danskere skal vente over et halvt år før denne nyhed bliver relevant for os. Og et halvt år i smartphone verdenen er meget lang tid.

Desuden, så er de mest interessante af de nævnte spil allerede tilgængelig (og har længe været det) i App Store og Android Marked.

0 0

Om brug af cookies