Storkamp: Palm Pre vs. iPhone 3G vs. G1

Gizmondo har sat Palm Pre, iPhone 3G og Android-telefonen G1 op mod hinanden, og det ser ud til at amerikanerne kan glæde sig til Palms nyeste opfindelse.

Storkamp: Palm Pre vs. iPhone 3G vs. G1

Internetmediet Gizmondo har testet iPhone 3G og Android-telefonen G1 mod Palms Pre-smartphone med det nye styresystem webOS. Resultatet ser ud til at falde med fordel til iPhone og Palm.

Gizmondo har sat de tre telefoner op mod hinanden på baggrund af touchscreen, multitasking, hardware, platform, internet-integration, muligheder for ekstra applikationer, trådløs oplader, netværk, fysisk tastatur, kamera, batteri, “copy/paste” og browser.

På størstedelen af punkterne vinder Palm Pre, mens iPhone 3G også tager en del førstepladser. Det ser desværre ikke helt lyst ud for G1.

Resultatet er lidt af en skuffelse for danskere, da Palm Pre ikke vil komme på det danske eller europæiske marked. Vi kan dog håbe, at Palm vil bruge deres webOS i flere enheder.

Vil du læse hele storkampen, kan du gøre dette på Gizmondos hjemmeside.

Det sidste nye i sagen

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden gik et skridt videre. Allerede d. 12/1/2009 fulgte vi op med en artikel der stillede skarpt på Jagten på iPhone-kunderne er indledt – Historien finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet her.