Større iPhone kommer ikke i år – eller gør den?

Du skal ikke forvente en iPhone med 4,8 tommer skærm i år, siger Digitimes. En analytiker er uenig.

Større iPhone kommer ikke i år – eller gør den?

Rygterne svirrer omkring nye iPhones, blandet andet en model med kodenavnet ”iPhone Math”, der angiveligt har 4,8 tommer skærm.

 – Rygte: iPhone 5S og iPhone Math på vej i juni

Apple ser dermed ud til, at fravige deres tidligere strategi om at 3,5 tommer på de første iPhones, og seneste 4,0 tommer på iPhone 5, er den rigtige størrelse på en smartphone skærm.

Senest rapporterer CNET.com med kilde i Digitimes, at der ikke kommer en 4,8 tommer iPhone i år. Årsagen skulle være produktionsudfordringer hos skærmproducenten. Dette kan handle om, hvorvidt fabrikken har kapacitet nok, til at følge med efterspørgslen.

Analytikeren Peter Misek fra Jefferies & Company siger til CNET, at han tror der i år, omkring juni/juli, kommer en lavpris 4,3-tommer iPhone samt en 4-tommer iPhone 5S med flere farver.

Han forventer, modsat Digitimes’ kilder, at iPhone Math med 4,8” tommer skærm, er klar i slutningen af oktober i år.

Læs også:
Web-TV: Den er god nok – iPhone 5 kan blive skæv

Sidste tilføjelse til historien

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 21/1/2013 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel med tematikken Rygte: iPhone 5S og iPhone Math på vej til juni – Artiklen kan du læse her her. Se også de seneste nyheder om emnet her.